PREDSEDNIK SPS-a u Obrenovcu dao ostavku! – NEĆU DA PODRŽIM VUČIĆA, ĆAO!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Dragoslav Mršević predsednika Opštinskog odbora SPS-a Obrenovac dao je ostavku nakon 13 godina provedenih na čelu organizacije jer je nezadovoljan odlukom da SPS nema svog kandidata na predsednički izborima kao i da na izbore ide zajedno sa strankom koja, kako je naveo podržava one koji su pljačkali državu.

– Ostajem član Socijalističke partije Srbije, jer socijalista nisam postao učlanjenjem već rođenjem i nadam se da će ova stranka uspeti da pronađe svoj put i vrati se onima koji su danas očajni zbog položaja u kom su se našli- rekao je Mršević nakon što je podneo ostavku na mesto predsednika Opštinskog odbora SPS-a Obrenovac.

Advertisements

On kaže da je ostavku podneo iz više razloga: – Preovlađuje nezadovoljstvo tim da moja partija na predsedničkim izborima neće imati svog kandidata iako smo od prošlih izbora godinu dana intezivno radili na pripremama da Ivica Dačić konačno postane predsednik Srbije. Takođe, postoji ogromno razočaranje članova i simpatizera ovim činom da se podrži kandidat koji je iz druge partije.
Mršević ističe da je licemerno da predvodi kolonu SPS-a u Obrenovcu sa ljudima koji su podržali ljude kao što su Bogoljub Karić i Mlađan Dinkić.

 

(Izvor: RTV Mag)

Advertisements

error: