PREDSEDNIK: Penzioneri plakaćete od sreće zbog penzija!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi Podunavski okrug u okviru kampanje “Budućnost Srbije”, a centralno obraćanje građanima biće u podne u Smederevu.

 

12.00 – Obilazak Podunavskog okruga, Vučić je završio velikim skupom u Smederevu, gde je stao pred više od 10.000 građana i najavio značajno povećanje penzija, ali i uvećanje plata u javnom sektoru koje se može očekivati tokom godine.

11.45 – Predsednik Srbije obišao je radove na rekonstrukciji zgrade Gimnazije u Smederevu, za koje je Kancelarija za javna ulaganja izdvojila 168 milona dinara.

 

Radovi su počeli 9. januara i zgrada Gimnazije biće kompletno rekonstruisana, što znači da će biti urađeni i podovi, instalacija, grejanje, krov, fasada, stolarija. Završetak radova se očekuje do početka sledeće školske godine. Zgrada je poslednji put renovinara pre 48 godina.

Advertisements

Gimnaziju u Smerederevu pohađa 720 đaka, kako je rekao direktor Gimanzije Aleksandar Marinković, a do završetka radova na zgradi nastava se održava u prostorijama susedne tri škole u Smederevu.

Ðaci imaju prilike da pohađaju nastavu na društveno-jezičkom, prirodno-matematičkom i filološkom smeru.

 

Uvedeno je od prošle godine i Odeljenje sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku.

Gimanzija u Smederevu je osnovana 1871. godine, a nastava se odvija u zgradi koja se trenutno rekonstruiše od 1904. godine.

 

TANJUG

FOTO: Predsedništvo

 

 

Advertisements

error: