PREDSEDNIK OPŠTINE ČAJETINE UZ NAROD: Vučiću NE MOŽEŠ prodati aerodrom Arapima!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kandidat za predsednika Srbije i predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović izjavio je da Vlada Srbije pokušava da otuđi aerodrome u Srbije, među njima i aerodrom „Ponikve“, i poklone ih strancima.

– Izgleda da je onaj transparent „Danas gondola, sutra aerodrom“, sa naše veličanstvene radne akcije „Narod gradi gondolu“, bio mazohistički vidovit, jer su režimske raspikuće, samo dan nakon što su cinično pokušali da nas ponize „dozvoljavajući“ nam da gradimo „krov“ bez temelja, tj. petu fazu zlatiborske gondole, bez dozvole za prve četiri etape, krenuli i u rasprodaju srpskih aerodroma, pa je pitanje trenutka kada će na dnevni red biti stavljene i naše „Ponikve“ – izjavio je Stamatović.

Advertisements

On je podsetio da je, upravo u danu kada je Zlatiborcima, principom „toplo – hladno“, sugerisano da se slučajno ne laćaju gradnje gondole na zemljištu u svojini države Srbije, supruga gradonačelnika Beograda izjavila kako joj je Siniša Mali priznao da je, upravo on, „u javnom interesu“, uz pomoć batinaša pod fantomkama, organizovao „akciju raščišćavanja nekih tamo barakica i kolibica u Savamali“. – Opštine Zapadne Srbije već mesecima nude da same isfinansiraju privođenje komercijalnoj nameni aerodroma „Ponikve“, ali naprednjačke raspikuće ignorišu naše zahteve i već prave planove za „uvođenje u posed“ nekih misterioznih Arapa ili „Arapa“ koji se prezivaju na „ić“.

Primer javnog poziva za izdavanje pod koncesiju beogradskog aerodroma kojim su, unapred, kao potencijalni ulagači, diskvalifikovani svi koji nisu bliski Vučiću, Dinkiću ili gradonačelniku Beograda, ogolio je planove ovih raspikuća koji bi da budzašto raskrčme našu očevinu i dedovinu. Za Aerodrom „Nikola Tesla“, uprkos tome što ima godišnji prihod daleko iznad 60 miliona evra i profit od blizu 25 miliona evra, otuđenje se tempira baš za predsedničku kampanju da bi tu sumnjivu investiciju kandidat režimskih raspikuća moga da predstavi i „kapitalizuje“ kao „nove stotine miliona stranih investicija“ – upozorava Milan Stamatović.

 
(Izvor: Srbin info)

Advertisements

error: