PRAVOSLAVNI SAVEZ NA POMOLU!? Vučić okupio lidere Grčke, Bugarske i Rumunije

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BEOGRAD – Sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa premijerima Bugarske, Grčke i Rumunije, Bojkom Borisovim, Aleksisom Ciprasom i Mihaijuom Tudoseuom, održan je danas u zdanju na Andrićevom vencu, nakon čega je usledila zajednička konferencija za novinare.

 

Na početku zajedničke konferencije, prvo su potpisani memorandumi o saradnji sa Ministarstvom trgovine koje je predstavljao resorni ministar Rasim Ljajić.

11.22 – Na početku zajedničke konferencije, prvi se obratio predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputivši poruke zahvalnosti gostima na poseti i istakavši da su sastanci poput ovog dokaz dobre saradnje četiri zemlje.

Advertisements

 

“Svi naši brojevi su dobri, trgovinska razmena raste i verujem i da će naši politički susreti doprineti da naši privrednici bolje i više sarađuju, što će doneti boljitak i našim građanima. Hvala našim gostima i što podržavaju Srbiju na evropskom putu, dugo smo sinoć razgovarali i kako da Srbiju još više približimo EU, što je važno i za budućnost naše zemlje, ali i stabilnost celog regiona Zapadnog Balkana. Nadam se da ste se u Beogradu osećali kao kod svoje kuće”, poručio je Vučić gostima.

IZVOR: KURIR – FOTO: TANJUG

Advertisements

error: