POVRATAK U DETINJSTVO MNOGIH! – Nakon 20 godina vratili se trouglasti jogurti

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Crveni kiosci, viršle koje su imale “poseban” ukus i jogurt. Ali, ne bilo koji jogurt, nego onaj trouglasti (zapravo reč je o teatredru, ali svi smo ga zvali “trouglasti”).

 

Bili su to neki od simbola nekadašnjeg vremena za koje mnogi misle da je bilo bolje, bezbrižnije. Gotovo da nije bilo osobe koja nije volela da uzme viršlu, sa senfom (kako drugačije!) i popije jogurt “na brzaka”, za užinu. Bila je to preteča “brze hrane” koje danas ima na svakom koraku. I gotovo da nije bilo osobe koja se bar jednom nije isprskala jogurtom dok ga je otvarala (zubima se otkidao vrh, najčešće) :)). Ali, ne mari, važan je bio taj ugođaj za stomak.

Kompanija “Imlek” odlučila je da posle više od 20 godina vrati dobro poznati izgled pakovanja jogurta. U prodaji je ponovo “Moja kravica jogurt” u trouglastom pakovanju.

Advertisements

Povodom toga, “Imlek” je organizovao tematsku retro žurku u utorak uveče u Beogradu, a prisutni su imali priliku da se prisete dobrih starih vremena čiji je simbol bio upravo ovaj jogurt.

Generalni direktor Imleka Ilija Šetka kaže da su u kompaniji slušali glas potrošača i da je “trougao” vraćen, jer je to bila želja kupaca.

“Kroz stalnu komunikaciju sa potrošačima ustanovili smo da im je ovaj proizvod najviše nedostajao, i zbog toga smo odlučili da ponovo lansiramo trouglasti jogurt. Prošlo je godinu i po dana od kada mi je rečeno da je to nemoguće i da na celom svetu ne postoji više nijedna mašina koja pravi trouglasti jogurt. Ipak je moguće, pošto su inženjeri Imleka i Tetra Paka našli način da danas originalno pakovanje Moja Kravica jogurta, u svima omiljenoj trouglastoj ambalaži, ponovo bude u prodavnicama širom Srbije. Onima koji ga pamte, Moja Kravica ‘trougao’ probudiće najlepša osećanja i podsetiti ih na dobra stara vremena”, izjavio je Šetka.

IZVOR: MONDO.RS

Advertisements

error: