PORASLO DETE, OSAMOSTALILO SE! Ćerka Cice guvernerke postala direktorka RFZO!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nakon skandala sa korišćenjem službenog vozila u lične svrhe, ćerka Jorgovanke Tabaković je avanzovala u životu

Pre četiri godine, ćerka guvernerke Narodne banke Jorgovanke Tabaković bila je predmet novinskih natpisa zbog korišćenja službenog vozila za odlazak na predavanja iy Novog Sada u Beograd, gde je studirala. Tad je direktor RFZO rekao da je „sve u skladu sa odlukom o slanju zaposlenih na usavršavanje“.

Uz Espreso aplikaciju ni jedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!

Nakon toga, Jorgovanka Tabaković je najavila tužbu i zamolila Savet za medije da reaguje.

Kako je tad saopšteno iz RFZO, pravo na upotrebu službenog vozila za odlazak na predavanja u Beograd imaju i oni čije je mesto stanovanja manje od 200 kilometara, tu spadaju Novi Sad i Požarevac, dok zaposlenima koji dolaze sa udaljenosti veće od 200 kilometara kao što je Niš, Novi Pazar, Kruševac, plaćaju prenoćište.

Advertisements

VUČIĆ MI NUDI PARE I STAN DA ODEM SA SVOJE FUNKCIJE: Milan Stamatović progovorio o svemu, što mu se dešava!

“Milena Tabaković, iz Novog Sada, jedna je od dvadeset dvoje zaposlenih koji su upućeni od strane RFZO na stručno usavršavanje i ima jednaka prava kao i svi ostali polaznici. Ona na predavanja putuje sa još jednom koleginicom iz Novog Sada”, navodilo se tada u saopštenju.

I tu je prestalo da se priča o Mileni Tabaković.

Ako ste se pitali šta se u međuvremenu desilo s Jorgovankinom ćerkom, evo: u ovom trenutku, Milena Tabaković je direktorka filijale RFZO u Novom Sadu. Po svemu sudeći, onoliko usavršavanje i vožnje o trošku države su urodili plodom.

IZVOR: Opozicionar.info

Advertisements

error: