POLITIČKO LUDILO! ZORANA MIHAJLOVIĆ: Dačić je korumpirana svinja, ja ću biti premijerka

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Potpresednica SNS i lider SPS započeli su borbu za premijersko mesto i počeli da prete jedno drugom, ni manje ni više, nego porno snimcima!

Glavni okršaj u predstojećoj izbornoj kampanji vodiće potpredsednici Vlade Zorana Mihajlović i Ivica Dačić, i to oko premijerskog mesta ukoliko se premijer Aleksandar Vučić kandiduje za predsednika Srbije, otkriva Kurir!

Kako saznajemo od izvora bliskih Mihajlovićevoj i Dačiću, prljavog veša će biti na sve strane, poput fajta koji su imali predsednički kandidati u SAD Donald Tramp i Hilari Klinton. – Zorana je bukvalno poludela kad je čula Dačićeve izjave da bi on mogao da vodi Vladu ukoliko se Vučić kandiduje za predsednika. Vikala je: „Ta korumpirana svinja da bude premijer?! On, s toliko putera na glavi i aferama?! Pa šta je on umislio?! E da vidimo da li će to moći! Imam mnogo više kvaliteta od njega, ja zaslužujem to mesto!“ – prepričava za Kurir izvor blizak Mihajlovićevoj.

Kako kaže naš sagovornik, Mihajlovićeva, ali i Dačić spremili su pozamašan arsenal za žestoku borbu.

– Zorana će pokušati da osujeti svaki plan Ivice Dačića. Sprema, što bi se reklo, fioku za Dačića i ljude bliske njemu. Tu su kompromitujuće fotografije, snimci, ali i dokumenti koji mogu Dačića i njegove saradnike da stave u vrlo nezgodnu poziciju. Zorana je odlučna da spreči da SPS preuzme kormilo u Vladi – objašnjava sagovornik.

Advertisements

Isti izvor navodi da je lider socijalista već upozoren da će mu se iz kuhinje Zorane Mihajlović servirati afere.

– Dačić ima već dovoljno problema u SPS i sada je upao u još veću paniku zbog ovakvih najava. Premijersko mesto je veliki ulog i umnogome od toga će zavisiti njegova pozicija u stranci, ali i Vladi. Zato se i on ozbiljno bacio na prikupljanje materijala za kontranapad. Navodno će i on imati čime da gađa Zoranu, a naredio je svojim najbližim saradnicima da sakupljaju materijal o njoj, ali i poslovima njenog verenika, i da montiraju afere – kaže izvor Kurira.

Mihajlovićeva juče nije želela da komentariše naša saznanja, dok joj je Dačić poručio da se ne meša u nešto što je isključivo između njega i Vučića.

– Ma to me uopšte ne zanima. SPS se sprema za predsedničke izbore, ako SNS i Vučić hoće da se dogovaramo o zajedničkom kandidatu, mi smo spremni. Ako neće, onda sam ja kandidat. A šta će biti nakon izbora, to je tema za Vučića i mene, a ne za Zoranu, pa ne vidim što bismo se napadali – izjavio je Dačić.

Inače, Zorana Mihajlović se žestoko protivi i tome da se Tomislav Nikolić ponovo kandiduje za predsednika Srbije.

– Ona navija da se Vučić kandiduje jer to vidi kao šansu da postane premijer – kaže izvor Kurira.

 

 

(Izvor: Kurir)

Advertisements

error: