POLICIJA POTVRDILA: Migrant ubio ženu u Beogradu, ubica slobodno šeta gradom!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Brutalno ubijena žena u napuštenom vagonu na Železničkoj stanici u Beogradu, pored koje je nađen krvavi kolac, juče je identifikovana kao Ivana Vučetić (37) iz Zemuna, nezvanično saznajemo u istrazi.

 

Kako “Alo!” saznaje, prostitutka je žrtva migranta, koji je bio njena mušterija!

Telo nesrećene žene, koja je nađena gola, bez donje odeće, prebačeno je na Institut za sudsku medicinu gde će biti obavljena obdukcija i utvrđen tačan uzrok smrti. Leš je otkiven 30. aprila, oko 11 ujutro, u žuto-narandžastom putničkom vagonu parkiranom na sporednom koloseku nedaleko od smeštaja za železničare. Pored tela je zatečen krvavi kolac, a policija pretpostavlja da je upravo njime izvršen zločin.

– Žena je nađena sa brojnim povredama po glavi i licu. Očigledno je da je ubica koristio drveni kolac, ali je moguće da je imao i šipku. Izubijana je najviše po glavi, ali je modrice imala po celom telu. Obdukcija treba da utvrdi da li je pre ubistva možda i silovana. Toliko je bila pretučena da se pretpostavlja da ne bi imala šanse da preživi, čak i da je nađena ranije – navodi naš izvor iz istrage.

Policija je identifikovala mladića, starog oko 20 godina, koji je pronašao telo i privela ga na informativni razgovor. On je skretničarima ispričao da je navodno ušao u vagon da uzme ćebe i da je tada našao mrtvu ženu. Rekao im je: “Zovite policiju, ali nemojte mene da pominjete. Ja s tim nemam ništa!”

Advertisements

– Ovaj mladić je samo jedan od osumnjičenih. Prvi rezultati istrage ukazuju da je ubica migrant, koji je tokom noći boravio u vagonu kao mušterija. Ubijena žena se najverovatnije bavila prostitucijom. Kod nje je u nedelju, oko podneva, bio jedan muškarac, koji je napustio vagona oko 14 sati. Žena je posle toga raspremala vagon, u koji se uselila pre nedelju dana. Izbacivala je stare stavi i đubre, koje je zatekla unutra. Ljudi koji rade na stanici videli su je poslednji put pre ponoći, dok je šetala između perona – navode skretničari.

 

Žena je ljudima sa stanice ispričala da je iz Zemuna.

– Rekla je da se posvađala sa ocem i da nema gde da ode niti sme da se vrati kući. Dva dana pre smrti je večerala sa nama. Rekli smo joj da na stanicu dolaze svakakvi i da joj preti opasnost, ali nije htela da slušala naša upozorenja. Uzvratila je samo: “Ostajem ovde, jer nema gde! Otac me je posle svađe isterao na ulicu!” – kažu skretničari. Prema rečima očevidaca, žena je dolazi na stanicu 15 dana pre nego što se uselila u napušteni vagon. Radnici na železnici tvrde da nisu ništa čuli niti videli u nedelju uveče, kada je žena ubijena.

 

ALO NOVINE

Advertisements

error: