POLICIJA PORUČUJE VUČIĆU: Nećemo da bijemo narod!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Saopštenje Sindikata zaposlenih policije povodom fizičkog sukoba pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova sa nezadovoljnim malinarima u opštini Prijepolje prilikom kojeg su povređene četiri osobe.

 

„Sindikat zaposlenih policije se obraća Vladi i premijeru Srbije, Ani Brnabić, sa zahtevom za hitnom reakcijom u cilju bezbednosti građana i policijskih službenika.

 

Navodi se i sledeće:

– Da u svim situacijama, gde je došlo do nezadovoljstva radnika, mora da hitno reaguje i pregovara nadležno ministarstvo sa predstavnicima nezadovoljnih seljaka, a ne da se šalje policija u sukobe, pa da dolazi do povređivanja ili gubitka života.

Razlog našeg hitnog zahteva je prevashodno na prvom mestu bezbednost građana Republike Srbije i policijskih službenika.

Advertisements

 

Takođe, navodimo da je dosta bilo sukoba između građana i policijskih službenika, kao da je dosta da na dve strane budu otac protiv sina, sin protiv oca, brat protiv brata, kum protiv kuma.

Sindikat Zaposlenih Policije iz navedenih razloga još jednom zahteva hitnu reakciju Vlada Srbije i sprečavanje daljih sukoba građana i policijskih službenika.

S poštovanjem.

Ispred Sindikata zaposlenih policije, predsednik Dejan Đukić.

 

Zanimljivo je da je ujedno jedan deo reprezentativnih sindikata stao uz proteste malinara uz molbu svim kolegama polcijacima da se ne ide SILOM na demonstracije!

 

IZVOR: Dnevnizurnal.com / FOTO: Montaža Tanjug

Advertisements

error: