POLICIJA GA ČUVA! Zatvorenici hoće da siluju Darka Kostića

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Modnog kreatora Darka Kostića, osumnjičenog da je polno uznemiravao dvojicu mladića, niko od članova porodice nije posetio već drugu nedelju za redom, saznaje “Blic”.

 

Darko Kostić nalazi se u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu već deset dana. Posle prijemnog odeljenja gde je proveo četiri dana, u ćeliji koja mu je dodeljena sa dozom opreza zbog specifičnosti i težine dela za koja se sumnjiči, Kostić je prebačen u zatvorsku ćeliju u kojoj su već neko vreme dvojica pritvorenika osumnjičena za različita krivična dela. Kako kaže izvor “Blica” svoje zatvorske dane Kostić provodi mirno.

 

– Kao i kada je Kostić tek stigao u Centralni zatvor, uprava zatvora je posvetila posebnu pažnju njegovoj bezbednosti, odnosno gde će i sa kim biti smešten, s obzirom na sprecifičnost i težinu dela za koje se sumnjiči. On je sve vreme pod budnim okom stražara, koji paze da ne bude izložen nasilju – kaže naš izvor.

 

Prema njegovim rečima, Kostić se do sada nije video ni sa kim iz porodice.

Advertisements

– Njegova majka, kao ni ostali članovi porodice nisu došli da ga posete, niti su poslali neki paket. Jedino sa kim se viđa jeste njegov advokat koji ga gotovo svakodnevno posećuje – kaže naš sagovornik.

 

Modni kreator uhapšen je pre dve nedelje nakon što su ga dvojica mladića (od kojih je jedan maloletan) optužila da ih je polno uznemiravao, odnosno seksualno spopadao u svom stanu na Novom Beogradu.

Nakon što je u njegovom domu u pretresu policija pronašla nedozvoljene supstance, po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva stavljene su mu lisice na ruke, a potom je postupajući tužilac zatražio i da mu se odredi pritvor.

 

Kostiću je, inače, pritvor određen da ne bi uticao na svedoke i kako ne bi bio u mogućnosti da ponovi gnusno delo za koje se sumnjiči. Tužilaštvo nastavlja istragu u ovom slučaju, a u ovom trenutku je poznato da modnog kreatora terete iskazi dvojice oštećenih: dečaka L. J. (15), koji je Kostića optužio da mu je bez njegovom znanja dao preparat za potenciju s namerom da s njim ima seksualni odnos, i S. B. (20), koji je policiji rekao da mu je Kostić nudio kokain.

 

AUTOR TEKSTA: Blic.rs / FOTO: RAS

Advertisements

error: