POLICIJA GA ČUVA! Zatvorenici hoće da siluju Darka Kostića

Podeli vest sa drugima!
  • 72
    Shares

Advertisements

Modnog kreatora Darka Kostića, osumnjičenog da je polno uznemiravao dvojicu mladića, niko od članova porodice nije posetio već drugu nedelju za redom, saznaje “Blic”.

 

Darko Kostić nalazi se u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu već deset dana. Posle prijemnog odeljenja gde je proveo četiri dana, u ćeliji koja mu je dodeljena sa dozom opreza zbog specifičnosti i težine dela za koja se sumnjiči, Kostić je prebačen u zatvorsku ćeliju u kojoj su već neko vreme dvojica pritvorenika osumnjičena za različita krivična dela. Kako kaže izvor “Blica” svoje zatvorske dane Kostić provodi mirno.

 

– Kao i kada je Kostić tek stigao u Centralni zatvor, uprava zatvora je posvetila posebnu pažnju njegovoj bezbednosti, odnosno gde će i sa kim biti smešten, s obzirom na sprecifičnost i težinu dela za koje se sumnjiči. On je sve vreme pod budnim okom stražara, koji paze da ne bude izložen nasilju – kaže naš izvor.

 

Prema njegovim rečima, Kostić se do sada nije video ni sa kim iz porodice.

Advertisements

– Njegova majka, kao ni ostali članovi porodice nisu došli da ga posete, niti su poslali neki paket. Jedino sa kim se viđa jeste njegov advokat koji ga gotovo svakodnevno posećuje – kaže naš sagovornik.

 

Modni kreator uhapšen je pre dve nedelje nakon što su ga dvojica mladića (od kojih je jedan maloletan) optužila da ih je polno uznemiravao, odnosno seksualno spopadao u svom stanu na Novom Beogradu.

Nakon što je u njegovom domu u pretresu policija pronašla nedozvoljene supstance, po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva stavljene su mu lisice na ruke, a potom je postupajući tužilac zatražio i da mu se odredi pritvor.

 

Kostiću je, inače, pritvor određen da ne bi uticao na svedoke i kako ne bi bio u mogućnosti da ponovi gnusno delo za koje se sumnjiči. Tužilaštvo nastavlja istragu u ovom slučaju, a u ovom trenutku je poznato da modnog kreatora terete iskazi dvojice oštećenih: dečaka L. J. (15), koji je Kostića optužio da mu je bez njegovom znanja dao preparat za potenciju s namerom da s njim ima seksualni odnos, i S. B. (20), koji je policiji rekao da mu je Kostić nudio kokain.

 

AUTOR TEKSTA: Blic.rs / FOTO: RAS

Advertisements