Poginuo milijarder i vlasnik fudbalskog kluba Lester

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Vlasnik Lester sitija Višaja Šrivadanaprabe navodno je poginuo u helikopterskoj nesreći u subotu uveče, tvrdi BBC.

Helikopter prvog čoveka Lestera srušio se nakon poletanja u blizini “King Pauer stadiona” posle remija “lisica” sa Vest Hemom – 1:1.

 

Kako prenosi BBC iz porodice predsednika Lestera im je potvrđeno da je Šrivadanapraba bio u helikopteru. Međutim, nema potvrde informacije da je mrtav od policije ili kluba, a mediji spekulišu da je milijarderu sa Tajlanda konstatovana smrt posle teške povrede kičme i opekotina trećeg stepena.

Navodno je u helikopteru bilo pet osoba, pored vlasnika Lestera i njegova ćerke, a bila su i dva pilota kao i još jedna osoba čiji identitet nije poznat.

Advertisements

Takođe, BBC je preneo da je Klod Puel, menadžer Lestera, možda bio u helikopteru. Snimak napravljen neposredno pre poletanja potvrdio da je Francuz bio na terenu sa predsednikom Šrivadanaprabom.

Na sreću, menadžer Lestera ipak nije bio u helikopteru, a to je potvrdio Gregori Kampi, trener trećeg tima fudbalskog Monaka, koji je veliki Klodov prijatelj.

 

– Čuo sam se sa njim, sve je u redu sa Klodom i njegovom suprugom – kazao je Kampi.

Navijači Lestera okupljaju se pored stadiona Lestera od ranih jutarnjih časova. Tuguju za nastradalima, i na mestu nesreće ostavljaju cveće i šalove “lisica”.

 

INFORMER / TANJUG

Advertisements

error: