POČELA VANREDNA SEDNICA SNS! Okupljeni građani uzvikuju: HOĆEMO, VUČIĆA!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Glavni odbor Srpske napredne stranke doneo je jednoglasnu odluku da podrži predsedničku kandidaturu Aleksandra Vučića. On je sada zvanično predsednički kandidat SNS-a.

Pred sednicu se okupilo oko 400 članova Glavnog odbora SNS. Sednica je održana iza zatvorenih vrata.

Vučić neće učestvovati u raspravi, već će se pojavio oko 18:40 časova u Sava centru. Okupljeni građani u holu skandirali su “Hoćemo Vučića” pred njegov ulazak.

– Kada ste shvatili kakva nam se opasnost priprema, shvatili ste i ujedinili se. Napravili ste razlika između nas i njih. Njima su samo njihovi džepovi važni – rekao je Vučić.

On je dodao da Srbijom niko više ne može da upravlja sa strane i da je vlast na čelu sa SNS-om uspela da očuva mir i stabilnost.

– U Srbiji odluke donosimo mi. U vašoj zemlji donoiste odluke. Ovde ćemo donositi odluke mi – dodao je Vučić.

Advertisements

“Ovo je verovatno moje poslednje obraćanje vama kao predsednik Vlade Srbije. Bio sam ponosan na vas. Lično sam dao sve od sebe da zemlju izvučemo iz krize. Da li sam grešio? Mnogo puta. Borio sam se da te greške ispravljamo. Mislim da sam marljivo radio. Prvih pet dana odmora ću iskoristiti za poslednjih pet dana kampanje da bih mogao da vama pomognem da ne izgubimo bitku od onih koji bi zemlju da vrate u prošlost.”

Kaže da će ovi izbori biti teški.

Atmosfera pred sednicu

Ispred Sava centra, okupilo se više hiljada ljudi kako bi pružili podršku lideru stranke, nakon što je objavljena vest da se i predsednik Srbije Tomislav Nikolić rešio da se kandiduje na izborima za još jedan petogodišnji mandat.

Okupljene pristalice ispred Sava centru nose stranačke transparente i skandiraju su “Hoćemo Vučića!” i “Vučiću, Vučiću!”
Kada je predsedavajući Miloš Vučićev pročitao da je Aleksandar Vučić kandidat SNS za predsednika Srbije, u sali se čudo gromoglasan aplauz koji je trajao oko pet minuta, prenosi Kurir.

Govore su održali Nebojša Stefanović, Jorgovanka Tabakovi, Marko Đurić, Milenko Jovanov, Vladimir Đukanović, Zoran Babić, Marija Ristićević…

KURIR

Advertisements

error: