POBUNA U BORU! Nećemo Cecu za Novu godinu, pare za bolesnu decu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Dolazi nam vreme novogodišnjih i božićnih praznika, a u Srbiji pod vlašću SNS-a to znači i gomila nameštenih tendera za ukrašavanje gradova i koncerti koji će nas koštati ogroman novac, a na kojima će svirati i pevati likovi koje gledamo već najmanje tridesetak godina…

 

Međutim, posle Subotice čiji su se građani pobunili protiv skupog dočeka u svom gradu, novi glas razuma nam stiže sa istoka zemlje, tačnije iz Bora.

Tamo se stvorila jedna (za sada) neformala grupa građana koja ne želi da sluša i plaća Svetlanu Ražnatović da im zavija u novogodišnjoj noći. Umesto toga, oni predlažu da se ove godine u Boru ne organizuje doček Nove godine, već da se novac koji je namenjen za tu manifestaciju uplati na račun Vesne Marijanović, čiji se sin Danilo bori sa rakom i kome je pomoć hitno potrebna. Pored Danila, čiji je slučaj najhitniji, apeluju da se ostali novac uplati svoj deci u ovom gradu koji imaju zdravstvene probleme.

Advertisements

 

– Bor neće Cecu za doček, hoće pomoć Danilu i svoj teško oboleloj deci iz Bora – rekao nam je naš čitalac koji nas je i obavestio o ovoj akciji.

Šta reći osim – gest vredan svake pohvale i dokaz da je građanski duh i solidarnost i dalje živa u srpskom društvu.

 

Zato treba odati priznanje ovim ljudima i njihovom cilju. Deci kojoj je potrebna pomoć valja pomoći, a Ceca neka ostane da sedi kod kuće.

 

IZVOR: Gerila.rs / FOTO: Arhiva

 

Advertisements

error: