POBUNA SRBIJE I CRNE GORE! Narod ruši Vučića i Đukanovića

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

 

Balkanski suvereni Đukanović i Vučić počeli su da gube popularnost u svojim narodima. Po žalost obe opozicije, i Vučić i Đukanović i dalje imaju veći rejting nego oni.

 

Ipak, u poslednje dve godine protesti koji su usmereni protiv vlasti u ove dve države postaju sve jači. Zanimlivo je da Albanci i Makedonci podržavaju indirektno te proteste. Mnogi se pitaju koji je njihov interes u ovoj priči!?

Ne treba zaboraviti činjenicu da su narodi nezadovoljni. Da se ova dva suverena vladara ponašaju bahato uz dozu nasilja. Štite jedni druge na jedan poseban način. Jer što bi rekao jedan mudar Jeverjin: “Pravi prijatelj će znati kada po potrebi da ti bude lažni neprijatelj”.

Advertisements

 

Podgorica i Beograd nalaze se na raskrsnici promena. Iako mnogi misle da je kraj blizu, postoje i oni koji smatraju da su ovi protesti samo probni balon za nešto ozbiljnije, što bi moglo da usledi kroz par godina.

 

Đukanović je na vlasti više od 25 godina, Vučić je takođe računajući i 90-te i doba naprednjaka više od 10 godina u vlasti. Čini se da je narodima svega dosta.

 

Ono što mora da se pazi je da umesto Đukanovića i Vučića ne dođu opet isti ili možda čak i gori na vlast. Jer da se ne lažemo. Iako vlast u obe države nemilosrdno pljačka narod, ni oni iz opozicije ne ulivaju poverenje.

 

Dnevni Žurnal

FOTO: Tanjug

 

 

Advertisements

error: