POBUNA PROTIV VLASTI! Građani na zgradi SNS napravili grafite sa PACOVIMA

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Još uvek se ne zna ko je nacrtao pacove na stranačkim prostorijama naprednjaka, ali oni sumnjaju da je to uradio neko od političkih protivnika

Prostorije Srpske napredne stranke u Vlasotincu osvanule su jutros ispisane porukama uvredljive prirode. Naime, na zidu stranačkih prostorija iscrtani su pacovi, prenosi Jugmedia.

Opštinski odbor SNS Vlasotince prijavio je slučaj policiji i oštro osudio ovakav vid izražavanja drugačijeg stava prema njihovoj, ali i svakoj drugoj političkoj stranci.

Advertisements

„Poruke mržnje nikome neće doneti boljitak. Od kada je SNS sa koalicionim partnerima osvojila vlast na prošlogodišnjim izborima, u Vlasotince se kroz kroz odobrene, ugovorene, započete ili završene poslove slilo više od 400 miliona dinara. To je više od polovine budžeta opštine i više nego što je ijedna vlast uradila za godinu dana“, navodi se u saopštenu OO SNS-a u ovoj varošici.

Još uvek se ne zna ko je nacrtao pacove na stranačkim prostorijama naprednjaka, ali oni sumnjaju da je to uradio neko od političkih protivnika.

(Espreso.rs / Jugmedia / Dragan Marinković)

Advertisements

error: