POBUNA PROTIV VLASTI! Građani na zgradi SNS napravili grafite sa PACOVIMA

Podeli vest sa drugima!
  • 529
    Shares

Još uvek se ne zna ko je nacrtao pacove na stranačkim prostorijama naprednjaka, ali oni sumnjaju da je to uradio neko od političkih protivnika

Prostorije Srpske napredne stranke u Vlasotincu osvanule su jutros ispisane porukama uvredljive prirode. Naime, na zidu stranačkih prostorija iscrtani su pacovi, prenosi Jugmedia.

Opštinski odbor SNS Vlasotince prijavio je slučaj policiji i oštro osudio ovakav vid izražavanja drugačijeg stava prema njihovoj, ali i svakoj drugoj političkoj stranci.

„Poruke mržnje nikome neće doneti boljitak. Od kada je SNS sa koalicionim partnerima osvojila vlast na prošlogodišnjim izborima, u Vlasotince se kroz kroz odobrene, ugovorene, započete ili završene poslove slilo više od 400 miliona dinara. To je više od polovine budžeta opštine i više nego što je ijedna vlast uradila za godinu dana“, navodi se u saopštenu OO SNS-a u ovoj varošici.

Još uvek se ne zna ko je nacrtao pacove na stranačkim prostorijama naprednjaka, ali oni sumnjaju da je to uradio neko od političkih protivnika.

(Espreso.rs / Jugmedia / Dragan Marinković)