POBUNA NOVINARA U SRBIJI! Vlasnik INFORMERA Dragan Vučićević izbačen sa konferencije!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević govorio je u Jutarnjem programu televizije Pink o skandalu koji se juče dogodio ispred izbornog štaba NATO-dosovskog kandidata za predsednika Srbije Vuka Jeremića, kada je zajedno sa novinarima Informera i drugih medija fizički sprečen da prisustvuje konferenciji za medije Nataše Jeremić

Vučićević je rekao da je jučerašnji skandal prava slika onoga šta bi se desilo ukoliko Vuk Jeremić pobedi na oredsedničkim izborima.

Advertisements

– Juče smo imali priliku da vidimo fašistički i demokratski stav. Fašistički je stav Vuka Jeremića koji je zabranio nekim novinarima da prisustvuju konfereniciji, dok smo sa druge strane imali demokratski stav premijera Vučića koji je na konferenicji u Vladi Srbije odgovarao na sva pitanja svih novinara – objasnio je Vučićević.
On je takođe dodao da je celom inicidentu prisustvovala i Ljiljana Smajlović koja je tu došla da se solidariše sa Natašom Jeremić.

– Ona je videla šta se dešavalo ispred, i ona se najpre složila sa nama. Kasnije sam video da je dala saopštenje u kojem je iznela drugačiji stav – dodao je urednik Informera.
Zajedno sa Vučićevićem bile su i novinarke Srpskog telegrafa i Studija B, Lidija Zarić i Sanja Prlja, koje su takođe sprečene da prisustvu konferenciji Jeremićeve supruge.

INFORMER

Advertisements

error: