POBUNA JAVNE SRBIJE! Ove poznate ličnosti okrenule su se protiv Vučića i aktuelne vlasti!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Mnoge javne ličnosti su podržale Vučića za predsednika Srbije. Bule Goncić, Leontina, Gurović, pojedini sportisti i mladi naučnici ali i nekoliko voditelja TV Pinka.

 

Međutim, ono što se da primetiti jeste da na naki način premijer Vučić i nema podršku današnje elite. Glumaca, pevača, naučnika. Barem ne javno. Tako su protiv njega stali Marčelo, Vlado Georgiev, Sergej Trifunović i njegov brat Bane, Duda Ivković, pisac Siniša Kovačević, glumica Ljiljana Blagojević, Nikola Kojo, Nikola Đuričko, Nebojša Glogovac, voditeljka Tatjana Vojtehovski… Spisak je ogroman.

Advertisements

Nezvanično su se protiv Vučića, tačnije akutelne vlasti okrenuli i voditelji Ivan Ivanović i Zoran Kesić koji neretko u svojim emisijama ismevaju dotične političare uključujući i širu koaliciju SNS – SPS – PUPS.

Čini se da više nego ikad, javna Srbija želi promene. Zašto je to tako. Možda zato što je premijer Vučić pokupio svu slavu i pozornost medija. Više niko i ne piše i ne priča o glumcima i akademicima nego samo o Vučiću.

Njega spremnost da se medijski sukobljava i “proziva” neistomišljenike, bez ikakvog razloga podigla je tenziju u društvu i nakon godina takvog tretmana očigledno je neko rekao, dosta je!

 

DNEVNI ŽURNAL / Miloš Ćupurdija

Advertisements

error: