POBEDIĆEŠ TI TO! – Legendarni glumac LJUBIŠA SAMADRŽIĆ bije bitku sa rakom mozga!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ljubiša Samardžić primljen je u beogradski Institut za hematologiju zato što mu se ponovo vratio tumor na mozgu, koji su mu doktori odstranili u decembru prošle godine.

 

Legendarni glumac Ljubiša Samardžić bori se za život! Nezaboravni Smoki primljen je nedavno u beogradski Institut za hematologiju, gde lekari čine sve kako bi mu pomogli.

Advertisements

 

Čuvenom policajcu sa Petlovog brda vratio se tumor na mozgu koji mu je odstranjen krajem prošle godine. Kako Informer saznaje, njegovo zdravstveno stanje je izuzetno loše, ali Samardžić ne želi da se preda.
Porodica želi mir
Porodica Ljubiše Samardžića ne želi da priča o njegovom zdravstvenom stanju. Kako Informer saznanje, oni ne žele o tome da razgovaraju ni sa najbližim prijateljima, što nam je nedavno potvrdio i scenarista Siniša Pavić.
– Pokušavao sam da ga dobijem kada sam čuo da je lošeg zdravlja, ali ne uspevam da dođem do njega. Verovatno Ljubiša i njegova supruga žele mir, ne primaju pozive – rekao je Pavić u intervjuu za Informer.
– Ljubiša se ne oseća dobro, bolest se vratila u još gorem obliku. Mnogo mu se pogoršalo stanje, ali on se nada da će se oporaviti. Optimističan je kao i uvek. Teško mu pada što leži u bolnici, ali se bori – kaže izvor Informera.
On prenosi da su uz Ljubišu svakodnevno članovi njegove porodice.
– Obilaze ga stalno, hrabre ga, ali im svima teško pada što je Ljubiša ovako loše. Njegova supruga Mira je neutešna. Užasno je podnela kada su im lekari saopštili da se tumor vratio, ali zbog muža pokušava da bude jaka – prenosi naš sagovornik.
Nakon što mu je u decembru prošle godine odstranjen tumor, Samardžić se osećao bolje. On se čak pojavio i na otvaranju 64. Martovskog festivala u Domu omladine, gde je premijerno prikazan njegov biografski dokumentarni film “Panta rei”. On je i tada poručio da je spreman da ide dalje.

INFORMER

Advertisements

error: