PLJAČKA VEKA U SRBII! Zbog Vučićeve odluke Srbi plaćaju Arapima 1,3 MILIJARDE EVRA

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Megalomanski projekat “Beograd na vodi”, kojim se vlast hvali da je posao veka, nije ništa drugo do pljačka veka kojom je Srbija, samo u startu, oštećena za 1,3 milijarde evra, ocenjuju sagovornici Kurira.

 

Naime, država je besplatno dala najekskluzivnije i najbolje zemljište investitoru, da bi se tu nešto gradilo, da bi se odmah potom ispostavilo da sve to nije samo o trošku investitora, već da je država u obavezi da o svom trošku raščisti zemljište, obezbedi infrastrukturu koja će koštati vrtoglavih 800 miliona evra, izvrši eksproprijaciju zgrada oko autobuske stanice, obavi razne pripreme i na sve to ima samo 30 odsto profita!

Advertisements

Vodeći srpski stručnjaci do detalja opisuju kako je Aleksandar Vučić opljačkao srpski narod za neverovatnih 1,3 milijarde evra.

Advokati objašnjavaju na koji način je donet “leks specijalis”, specijalni zakon koji je bukvalno suspendovao srpske zakone a oni koji su ga doneli oglušili su se o Ustav Republike Srbije, pa tako u “Beogradu na vodi” srpski zakoni ne važe!

Sve detalje pljačke veka koja se krije iza projekta “Beograd na vodi” ČITAJTE U SUTRAŠNJEM KURIRU

Advertisements

error: