PLAŠE I ZBUNJUJU NAROD! Učesnici rijalitija obukli vojne uniforme zbog Kosova

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Sinoć je na Kosovu došlo do teškog incidenta, a ni u rijalitiju “Zadruga” nije bilo ništa manje burno.

 

Pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije sinoć su uhapsili direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića u Kosovskoj Mitrovici i sproveli ga na ispitivanje u policijsku stanicu u Prištini, nakon čega je proteran sa Kosova.

 

Naime, policija Kosova je upala u prostorije Mitrovačkog dvora gde se održavao okrugli sto u okviru unutrašnjeg dijaloga o Kosovu i Metohiji i uhapsila Đurića. Policija je suzavcem rasterala građane okupljene ispred Mitrovačkog dvora, a suzavac je bačen i u salu Mitrovačkog dvora gde su bili okupljeni politički predstavnici Srba na Kosovu i Metohiji.

 

Baš negde u to vreme, učesnici rijalitija “Zadrugara” dobili su specijalan zadatak u kojem su postali vojnici, a njihovo imanje, nadomak Beograda, kasarna.

Advertisements

– Sad kada ste obukli uniforme, čime ste zvanično postali vojnici, neophodno je da pažljivo slušate uputstva i pravila po kojima ćete živeti u kasarni. Ujutru će vas buditi sirena i odmah nakon buđenja morate se obući, obuti vojničke čizme, namestiti i zategnuti krevet. Na zvuk koračnice ćete podizati zastavu, a general će tada pozdraviti svoje vojnike koji moraju stajati u stroju. Sada ćete birati generala. Imajte na umu da to mora neko ko će držati disciplinu, čiju ćete reč poštovati, zadrugar pred kojim ćete biti poslušni vojnici – pisalo je u pismu njihovog “Velikog šefa”.

 

Glumica Bojana Maljević, verovatno pod utiskom događanja na Kosovu, bila je šokirana ovakvim zadatkom, pa je reagovala na društvenim mrežama i zatražila objašnjenje.

– Digresija: može li neko da mi objasni zašto u nekom rijalitiju na Pinku upravo oblače vojne uniforme, uz adekvatnu muziku? – napisala je Bojana na Tviteru.

 

ESPRESO.RS

Advertisements

error: