Plakao na konferenciji! MAREJ: Završavam karijeru

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Britanski teniser Endi Marej najavio je danas da će se ove godine penzionisati i da će mu Australijan open možda biti poslednji turnir.Marej učestvuje na turneju u Brizbejnu nakon godinu dana odsustva zbog operacije kuka.

 

Nakon niza povreda, operacija i pokušaja da se oporavi i vrati na teren, Endi Mari bori se i pred predstojeći Australijan open. Svet je u noći između četvrtka i petka obišla vest o najavi kraja karijere britanskog tenisera. Ako i nije došao kraj, on je izvesno sasvim blizu.

Marej je rekao da bi želeo da kraj karijere objavi nakon nastupa na Vimbldonu, ali plaši se da neće moći da izdrži toliko.

 

Marej je bio veoma emotivan na pres-konferenciji, čak je nakon kratkog odgovaranja na pitanja u suzama napustio salu za konferencije, ali se vratio i nastavio razgovor sa novinarima.

Advertisements

Marej je rekao je da kuk nije dobro ni nakon operacije i terapija. Nakon toga je usledila pauza posle koje se Marej vratio uz izinjenje.

 

“Ne osećam se dobro. Veoma dugo se borim, i u poslednjih 20 meseci konstantno osećam jaku bol. Mislim da sam već pokušao sve što je bilo moguće da se oporavim, da dovedem kuk u dobro stanje, ali ništa nije pomoglo”, rekao je Škot.

 

“Vimbldon je mesto gde želim da završim karijeru, ali nisam siguran da ću u toj nameri uspeti. Ne mogu zauvek da nastavim ovako kada ne znam da li postoji trenutak kada će bol proći. To sam rekao i mom timu”, rekao je Marej i ponovo se rasplakao.

“Nisam siguran da ću uz ovakve bolove moći da igram još četiri ili pet meseci”, kaže teniser koji je objasnio da mu je predlagana još jedna operacija koja bi bila zahtevnija i ozbiljnija od prethodne.

 

KURIR / AP

 

Advertisements

error: