PINK TOTALNO POLUDEO! U rijalitiju spremaju SEKS UŽIVO INCEST između oca i ćerke!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Prema nezvaničnim saznanjima pojeidnih medija u regionu televizija Pink i njen vlasnik Željko Mitrović mogli bi da nastave dalje da idu u promociji nemoralnog tv program.

Naime po prvi put u istoriji srpske televizije građani bi posle ponoći mogli da vide seks uživo bez cenzure i to onaj koji je poznatiji pod nazivom “Incest”.

Ovaj seks se odnosi na najbliže krvne srodnike a kako pojedini izvori navode za ove potrebe će u rijaliti do kraja ove godine ući otac i ćerka koji su navodno već pristali da ovo urade za 200.000 evra.

Advertisements

Na tviteru se već desetine i stotine ljudi prepire i svađa uz konstataciju da je ovo dno dna, ali i kraj normalnosti na televizijama.

Iz televizije Pink stigao nam je dvosmislen odgovor vezano za ovu temu, prenosimo u celosti:

 Poštovani, vezano za pitanje koje ste nam prosledili. Moramo da napomenemo da nemamo informaciju  o tome da je vlasnik televizije doneo odluku da se uživo emituje incestualni seks. Mi pomeramo granice rijaliti programa ali i seksualno buđenje i razbijanje predrasuda je svakako nešto čime se bavimo. Incest jeste zaniljiva tema za rijaliti a da li će ga biti u ovoj sezoni, ostaje da to vidite na vašim malim ekranima.

IZVOR: Dnevni Žurnal

Advertisements

error: