PINK SVE LAŽE! – KAKAV TITO? – Vučić na fotografisanju na Svetskom samitu u ĆOŠKU!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Iako ovih dana možete čuti velike priče o tome kako je Vučić u Kini dočekao kao svetski lider, kao nekad Tito, te da je samo pred zvanicama iz celog sveta svirana pesma “TAMO DALEKO”.

PINK po svemu sudeći opet laže.

Naime, nije tačno da je kineski predsednik Si Đi Ping naredio da se svira “Tamo daleko” jer je Srbija i njeg zvaničnik Vučić iznad ostalih gostiju. Ovo je samo deo protokola po kojem je bilo predviđeno da se sviraju nacionalne numere iz država gotovo svih gostiju.

Što znači da Kinezi nisu izabrali “TAMO DALEKO” jer su bili oduševljeni Vučićem, već je to urađeno iz pristojnosti i reda.

Advertisements

Drugo, nekoliko medija u državi objavilo je da je “PUTIN SVIRAO NA UVCE VUČIĆU PREKO KLAVIRA”. Ovo je brutalna laž. Ruski predsednik  jeste zasvirao klavir u jednom trenutku, ali ne Vučiću “na uvce” već u jednoj prostoriji pred svojom delegacijom i predstavnicima Kine, koji su svi zajedno čekali da dođe i kineski predsednik.

Vučić nije ni bio u prostoriji tada.

Treće, na finalnom fotografisanju sa ovog samita iz Kine ( koje je jako bitno), naš predstavnik Vučić bio je poslat na takozvani “RUB” tjs. ćošak fotografije, što znači da ostali prisutni nisu davali na njegovom značaju.

Realnost nije tako ružičasta, kao što PINK tvrdi..

 

IZVOR: Dnevni Žurnal /dnevižurnal.com

Advertisements

error: