Pevačica koja je zapalila novinaru kuću dobila nanogicu i slobodu

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Policija je rasvetlila slučaj paljenja kuće Milana Jovanovića iz Grocke, novinara portala Žig info, i uhapsila tri osobe. Kako se sumnja, požar je izazvao Aleksandar Marinković (25) po nalogu Igora Novakovića (41) iz Grocke. Marinkoviću je tom prilikom pomagala Bojana Cvetković Šijacki (37), pevačica u lokalnom Fantastik BG bendu, koja se pojavljivala i na Grand televiziji.

 

Priznanje
– Osumnjičeni I. N. dao je novac A. M. za izvršenje ovog krivičnog dela. A. M. se zajedno sa prijateljicom B. S. C. odvezao do kuće novinara Jovanovića. A. M. je izašao iz vozila, razbio prozor ciglom i ubacio flašu sa benzinom. Nakon toga su pobegli – saopštio je juče ministar policije Nebojša Stefanović.

Advertisements

 

Ministar je kazao i da je nakon dva dana Marinković dobio od Novakovića dogovoreni novac.

– Policija je obezbedila potpuno priznanje za direktno izvršenje krivičnog dela. Istraga se nastavlja u pravcu drugih osoba koje mogu biti povezana sa izvršenjem ovog krivičnog dela – rekao je ministar.

 

Pevačica koja je učestovala u paljenju kuće je danas posle saslušanja priznala krivicu i zaključila sporazum o priznanju krivičnog dela s Drugim osnovnim tužilaštvom u Beogradu.Posle toga je, na osnovu sporazuma, osuđena na šest meseci kućnog zatvora i novčanu kaznu od 50.000 dinara, rekla je za Tanjug portparolka tužilaštva Milica Ljubičić.

 

N1 SRBIJA / DNEVNI ŽURNAL

 

Advertisements

error: