PEDOFIL IZA REŠETAKA: Evo kako je uhapšen monstrum koji je devojčici SLAO SLIKE POLNOG ORGANA!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Policija u Ivanjici uhapsila je M. M. (35) zbog sumnje da je na Fejsbuk devojčice (12) slao slike svog polnog organa i poruke u kojima je tražio seks sa njom…

 

Devojčica sve rekla ocu, koji je obavestio policiju

Pedofil M. M. (35) uhapšen je u Ivanjici zbog sumnje da je dvanaestogodišnjoj devojčici (12) dva dana na Fejsbuk slao seksualne poruke i slike svog polnog organa.

Njemu je nakon privođenja sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana zbog krivičnog dela iskorišćavanje računarske mreže za dela protiv polne slobode prema maloletnoj osobi.
Nekoliko puta sam napisao da sam 2006. godište, ali njemu to nije smetalo, otac devojčice
Kako saznajemo, ceo slučaj je otkriven kada se devojčica požalila svom ocu da je na Fejsbuku nepoznata osoba poziva na seks i da joj šalje nepristojne poruke.

Bez stida

– Tada sam ušao na njen profil i u ćerkino ime mu odgovarao na poruke jer sam želeo da vidim šta on u stvari hoće. Nekoliko puta sam napisao da sam 2006. godište, ali njemu to nije smetalo. Zatim je počeo da šalje strašne poruke, od kojih sam se sledio – priča otac ove devojčice.

U nekim od stravičnih poruka koje je osumnjičeni M. M. slao dvanaestogodišnjoj devojčici pisalo je: “A kad se tuckamo?”, “Joj, kako ćeš da uživaš, vrištiš, raširiš noge…”, “Pa znači pristala si da mi das p…”, “Pošalji mi sliku”, “To u odelu, pa se ne vidi, jel ti se sviđa?”…Devojčicin otac nakon što je umesto ćerke primio sve te poruke otišao je odmah u policiju i prijavio čitav slučaj, a inspektori su mu predložili da nastavi dopisivanje sa M. M. kako bi ga locirali i uhapsili.

Advertisements

– Dok sam bio u policijskoj stanici, dopisivao sam se sa njim. I tada su usledile i poruke u kojima je otvoreno predlagao seksualne odnose. To je bilo užasno za čitanje. Ubrzo je poslao i fotografiju svog polnog organa – ispričao je on.Policija je tada ušla u trag osumnjičenom i pripremila akciju te je manijak ubrzo uhapšen.
Otac ove maloletnice kaže da će istrajati u borbi da M. M. dobije odgovarajuću kaznu.

Oduzet telefon i kompjuter

– Budite sigurni da neću stati na ovome. Ima da odgovara on i njemu slični. To što on i njemu slični rade to je stravično i nemam reči koje bi takve ljude opisale – istakao je otac dvanaestogodišnje devojčice.

Inspektorima bila muka.

Inspektorima koji su čitali poruke koje je M. M. slao bila je muka i mnogi od njih su predlagali da bude uhapšen istog trenutka. Međutim, odlučeno je da se sa hapšenjem malo sačeka. Ta odluka je bila dobra jer je baš u tom periodu M. M. poslao sliku svog polnog organa i napisao šta će sve raditi devojčici. Kada je policija upala u njegovu kuću, M. M. je bio šokiran i govorio da ne zna o čemu se radi.

Nakon hapšenja policija je od M. M. oduzela mobilni telefon i laptop koji su korišćeni za ovog krivično delo. Sve to će biti poslato na veštačenje kako bi policija imala što više dokaza protiv uhapšenog.
– Reč je o maloletnoj devojčici i moramo pažljivo postupati. Istraga je još uvek u toku i trudimo se da prikupimo što više dokaza. Očekujemo rezultate sa veštačenja njegovog telefona i laptopa – rekao je Informeru izvor iz istrage.

Istragom će biti utvrđeno da li je M. M. na isti način komunicirao sa još nekim detetom i da li je sa nekim od njih ostvario kontakt van socijalnih mreža.

IZVOR: INFORMER

Advertisements

error: