“Pedofil” iz SNS izašao iz zatvora, opet juri devojčice

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Branko Perić (60) iz Slatine, doskorašnji zamenik gradonačelnika Bora, izašao je nedavno iz pritvora, u kom je bio od decembra jer je snimljen kako ljubi i pipka 15-godišnju D. D.!

 

Perića hapšenje, po svemu sudeći, nije opametilo, jer je i po izlasku iz pritvora ostao u kontaktu sa brojnim maloletnicama na društvenim mrežama!

Na Instagramu čak redovno lajkuje i fotografije devojčice zbog koje je uhapšen!

 

Postupak u toku
Kako smo saznali, pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Boru u toku je postupak protiv Perića, koji se tereti za krivično delo polno uznemiravanje, za šta mu preti od tri meseca do tri godine zatvora.

Advertisements

– Tužilaštvo je završilo sa ispitivanjem osumnjičenog Perića i svih svedoka, i naloženo je da se obavi psihološko-psihijatrijsko veštačenje maloletne D. D. Perić je nakon toga pušten da se u daljem postupku brani sa slobode – kazali su u tužilaštvu.

 

Perić je, prema pisanju medija, nakon izbijanja skandala s maloletnicom u decembru dao ostavku na funkciju zamenika predsednika opštine Bor. Međutim, Aleksandar Milikić, predsednik ove opštine, rekao nam je juče da je Branko tada zapravo uzeo godišnji odmor i da ga od tada nije video.

 

– Perić se nije pojavio u opštini od početka istražnih radnji. Tada je uzeo godišnji odmor. Da li sada dolazi u zgradu opštine na bilo kakav posao, ja nisam upoznat – kazao nam je Milikić.

 

REPUBLIKA.RS

FOTO: ARHIVA

 

Advertisements

error: