Pedofil iz Kragujevca tražio slike gole bebe, uhapšen pa PUŠTEN!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nažalost, ovo nije prvi slučaj. U poslednjih godinu dana ih je bilo mnogo, ali prepiske nisu objavljene.

 

M.R., koji je preko Fejsbuka slao zastrašujuće poruke majci malog deteta i tražio da devojčicu slika golu, uhapšen je juče u Kragujevcu. Međutim, Rosić je nakon saslušanja, kako je za “Blic” izjavila tužilac Slobodanka Raković, pušten na slobodu.

Majka malog deteta dobila je od M. R. zastrašujuće poruke sa njegovog Fejsbuk profila, koji je u međuvremenu ugašen. On je tražio od nje da pošalje nage slike svoje bebe.

ON je, kako je tužiteljka izjavila za Blic, “bolestan čovek, sa smetnjama u razvoju”. Utvrđeno je da nema krivičnog dela, jer nije pronađena osoba kojoj je slao poruke. Ukoliko se ona javi, može da dobije prijavu zbog uznemiravanja.

Advertisements

 

Prema rečima Igora Jurića, osnivača Fondacije “Tijana Jurić”, koji je prepisku objavio na društvenim mrežama uz upozorenje roditeljima, ta žena je slučaj prijavila policiji, ali i Fondaciji, i on će ubuduće svaku prijavu i obelodaniti.

– Nažalost, ovo nije prvi slučaj. U poslednjih godinu dana ih je bilo mnogo, ali nismo objavljivali prepiske. Međutim, želeli smo sada još jednom da skrenemo pažnju da je takvih ljudi puno u našoj zemlji. Majka koja nam se sada javila dobila je strašne poruke, mnogo uvredljive i za nju i samo dete – kaže Jurić povodom pokušaja pedofila iz Kragujevca da od majke dobije bebinu nagu fotografiju.

 

BLIC.RS

Advertisements

error: