PAMETNO! Legende Duda Ivković i Teodorović NAPUŠTAJU Sašu Jankovića i POLITIKU!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Akademik Dušan Teodorović napustio je “Pokret slobodnih građana” koji predvodi bivši zaštitnik građana i propali dosovski kandidat za predsednika Saša Janković!

 

“Pokret slobodnih građana obaveštava javnost da se član predsedništva Pokreta, akademik Dušan Teodorović, povlači iz svih daljih aktivnosti Pokreta, u dogovoru sa ostalim članovima predsedništva”, navodi se u kratkom saopštenju.
Pokret slobodnih građana se u saopštenju zahvalio akademiku Teodoroviću “za veliki doprinos koji je dao tokom kampanje za predsedničke izbore, kao i za njegov rad tokom osnivanja Pokreta”.

Advertisements

Teodorović je bio jedan od istaknutijih članova tada neformalnog pokreta i jedan od potpisnika “Apela 100”, kao i košarkaški trener Dušan Ivković, koji je nedavno objavio da neće biti član uprave novog pokreta.

Dušan Teodorović je redovni član SANU, predsednik Odbora za visoko obrazovanje SANU, a u javnosti često kritikuje aktuelnu vlast, posebno njen odnos prema obrazovanju.

Na osnivačkoj skupštini PSG , Teodorović je izabran za člana predsedništva, zajedno sa Aidom Ćorović, Srđanom Škorom i Goranom Markovićem.

 

izvor: INFORMER

Advertisements

error: