PACOLIJEV SAVETNIK: Tajno se sastajemo sa Vučićevim ljudima

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Jetljir Ziberaj, politički savetnik kosovskog ministra spoljnih poslova Bedžeta Pacolija, potvrdio je danas za kosovske medije da je Pacoli imao sastanak sa predsednikom Srpske liste Goranom Rakićem i ozloglašenim biznismenom sa Kosova Milanom Radoičićem pre dve godine i istakao da su ti sastanci održani u vreme koalicionih pregovora – čime je potvrdio jučerašnje KRIK-ovo otkriće.

 

 

„Radoičić je bio potpredsednik Srpske liste. Bio je na sastancima sa svim predstavnicima kosovskih institucija i u tom pogledu nema ničeg tajnog“, rekao je Ziberaj piše Koha, a prenosi KoSSev.

 

Kako je otkrio KRIK, a Pacolijev savetnik potvrdio, sastanak se dogodio u leto 2017.

Advertisements

Radoičić, međutim, tada nije bio na kakvoj zvaničnoj funkciji u Srpskoj listi, Ziberaj je poručio novinarima da o ovom i drugim sastancima pitaju i kosovskog premijera u ostavci Ramuša Haradinaja jer je on bio na svim sastancima sa Radoičićem.

 

Podsetimo, KRIK je juče objavio fotografiju koja prikazuje tajni susret poznatog kosovskog biznismena i lobiste Bedžeta Pacolija i uticajnog čoveka srpskog podzemlja Milana Radoičića, osumnjičenog za učešće u ubistvu Olivera Ivanovića.

Izvor koji je novinarima dostavio fotografiju je objasnio da se sastanak na jahti dogodio u leto 2017. godine, kada se pregovaralo o novoj kosovskoj vladi, a Pacoli je ubrzo nakon sastanka napravio iznenađujući preokret – napustio je dotadašnje političke partnere, pridružio se koaliciji Ramuša Haradinaja i postao ministar spoljnih poslova.

 

Krik.rs

Advertisements

error: