PA OVO JE MAFIJA! Šef beogradske KOMUNALNE POLICIJE uhvaćen sa mitom!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Čelnik beogradskih komunalaca Srđan Ilić navodno je sklanjao predmete u fioku i cepao kazne u zamenu za novac i druge privilegije
Grupa beogradskih komunalnih policajaca podnela je prijavu protiv Srđana Ilića, šefa područne organizacione jedinice beogradske komunalne policije, zbog navodnih brojnih iznuda, ucenjivanja građana i uzimanja mita u zamenu za cepanje prekršajnih kazni!
– Jedini krivac za haotično stanje u komunalnoj policiji je Srđan Ilić, korumpirani starešina koji je uništio sistem rada komunalne policije. Od osnivanja ove službe Ilić vrši zloupotrebu i pravi haos. A glavni razlog je njegova pohlepa da što više novca pribavi u svoj džep, da što više pojede i popije džabe – navedeno je u anonimnoj prijavi koju su komunalni policajci u novembru prošle godine uputili načelnici Gradske uprave Beograda Sandri Pantelić.Zaposleni ispaštajuU prijavi ovi policajci su dostavili i kopiju predmeta, u kojoj se vidi da je Ilić osobu koje se nepropisno parkirala oslobodio plaćanja kazne.

Advertisements

Komunalci kažu da je ovo samo jedan od više stotina predmeta „koji završavaju u podrumu“.
– I tako od nekog 50 evra, od nekog 5.000 dinara, od nekog farbanje kola, auspuh… Dosta je bilo ćutanja. Mi ne želimo da propadamo zbog Ilića. Da li je bolje da strada jedan kriminalac ili 300 komunalnih policajaca i svi zaposleni u Komunalnoj policiji – stoji u prijavi.

Jedan od njih u razgovoru za Kurir kaže da je zbog bahatosti Ilića za samo godinu dana više od 20 komunalnih policajaca napustilo službu.
– Policajci koji rade pošteno i koji se bune zato što neki zarađuju na kaznama koje su oni pisali su degradirani na sve moguće načine. Neki od njih su prebačeni da rade u pešačkim patrolama, neki su dobili otkaz, a neki su zbog maltretiranja bili prinuđeni da sami odu. Bahatim vlasnicima luksuznih vozila oprašta se nepropisno parkiranje, vlasnicima lokala oprašta se što prave buku, a kazne se naplaćuju bakicama na pijaci koje prodaju tri bundeve i ostaloj sirotinji. Nije ni čudo što nas mrze građani, za koje i treba da radimo! – kaže sagovornik Kurira. Ilić nam je rekao da pitanja u vezi sa ovim slučajem pošaljemo na mejl, ali ni nakon nekoliko dana nismo dobili odgovore.

 

KURIR

Advertisements

error: