PA NIJE VAM OVO KOREJA! DAČIĆ: Ja ću uskoro u penziju naslediće me sin Luka!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Moj Luka dobro je govorio, a ja ću uskoro u penziju.

 

Ovako je lider socijalista Ivica Dačić, za “Novosti”, prokomentarisao prvi partijski i politički zadatak koji je njegov naslednik imao juče u Paraliji, gde je predvodio delegaciju SPS koja je u ovom mestu obišla Kancelariju koalicionog partnera Jedinstvene Srbije.

Luka Dačić je pre mesec dana postao punoletan i zvanično se priključio jatu socijalista, a njegova jučerašnja politička “promocija”, prilikom koje je dao izjavu i o savezu sa JS, izazvala je veliku pažnju javnosti:

Advertisements

 

– JS i SPS su kao jedna partija, jer mi smo bratska koalicija. Došao sam sa aktivistima SPS da pomognemo JS i Draganu Markoviću Palmi da prime što više naših građana. Ovde u Paraliji se zaista svi osećamo kao kod svoje kuće i čini mi se da ima više Srba nego Grka – rekao je Luka, koji je 5. jula napunio 18 godina, i tada je i dobio člansku kartu SPS.

Marković, koji je Luku predstavio kao šefa delegacije SPS, poručio je da je Kancelarija JS u Paraliji jedina takva “ispostava” neke političke partije iz Srbije van granica naše zemlje:

– Kancelarija radi već treću godinu sa samo jednim ciljem, a to je da pomogne svakom građaninu Srbije, bez obzira na stranačku, nacionalnu ili versku pripadnost.

 

KURIR

Advertisements

error: