OZBILJNE OPTUŽBE! MIRKOVIĆ: Nikola Sandulović dobio od Vučića 15,000 evra da ćuti

Podeli vest sa drugima!
  • 140
    Shares

Advertisements

Opozicionu scenu potresaju razni potresi, raspadaju se koalicije koje praktično nisu ni zaživele u praksi pa i čitavi pokreti poput Pokreta slobodnih građana bivšeg julovca i ombudsmana Saše Jankovića Prangije a prekid tek ostvarene saradnje našeg najuspešnijeg estradnog menadžera, nekadašnjeg narodnog poslanika i potpredsednika Narodnog radničkog pokreta Saše Mirkovića i kontroverznog „biznismena“ i propalog ćevapdžije Nikole Sandulovića uzburkao je društvene mreže.

 

KAKO JE SVE POČELO

Elem, prema nekim izvorima, Saša Mirković je s krajnje poštenim i iskrenim namerama ponudio saradnju Sanduloviću i njegovoj minornoj partiji mađarske manjine Republikanskoj stranci, uprkos njegovom krajnje negativnom imidžu (pokušaji atentata, falsifikovana lista za predsedničke izbore, komedijaški nastup u Londonu protiv Vučića kada je ismejan…) i nikakvom rejtingu Republikanske stranke (0,01 %) i omraženosti u narodu jer se Sandulovićeva moped-partija od dva i po člana (Republikansku stranku su odmah nakon afere sa falsifikovanim potpisima i javne blamaže napustili kompletni odbori (!) iz 12 gradova: Novog Sada, Mladenovca, Zrenjanina, Kruševca, Sente…) zalaže za priznavanje Kosova i ulazak Srbije u NATO osovinu, u cilju okupljanja opozicionih snaga koje su spremne da premoste sve međusobne nesuglasice zarad borbe protiv Vučićevog režima.

 

Sandulović je, kažu, oberučke prihvatio poziv za saradnju i čak najavio konferenciju za novinare na kojoj su Sandulović i Mirković trebali zajedno da nastupe. Međutim, volšebno i slučajno ili ne (!), baš uoči te koneferencije za medije Mirković je uhapšen i sproveden u istražni zatvor!

Advertisements

 

I umesto da Sandulović, prema svim očekivanjima, uzme u zaštitu budućeg koalicionog partnera,on se odmah ogradio od Mirkovića i čak davao dvosmislene izjave koje su dodatno zbunile javnost.

Uglavnom, ta koaliciona tikva tada je pukla a sada su se Sandulovićeve i Mirkovićeve razmirice preselile na društvene mreže.

 

EPILOG

Saša Mirković naglašava činjenicu (nimalo slučajnu!) da je Sandulovićev rođak Vlada Sandulović funkcioner FK Timok iz Zaječara, za kojeg postoje opravdane sumnje da je bliski saradnik bivšeg i sadašnjeg gradonačelnika Zaječara, bivšeg Dinkićevog „eksperta za pljačku“ i trenutno prvog naprednjaka u Timočkoj Krajini Boška Ničića, inače nepomirljivog političkog protivnika Saše Mirkovića.

Uglavnom, opozicija se rasplinjava umesto da se ujedinjuje ali je makar sada jasno da je proces kristalizacije one prave opozicije počeo i da je opozicioni kukolj počeo da se prepoznaje i odstranjuje od žita…

IZVOR – TEKST: Tanjug.info – Foto: Politika.rs

Advertisements