OVO VIŠE NEMA GRANICA! Legenda glumišta MIŠA JANKETIĆ: Lažu da sam podržao Vučića!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

O demantiju koji je objavila, Svjetlana Knežević, supruga glumca Mihaila Miše Janketića kaže: „Morala sam nešto da učinim jer su krenuli neprimereni komentari“.

 

Srpska kraljevska akademija objavila je 120 potpisa podrške njenih članova predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću. Međutim, među 120 članova SKANU našla su se imena ljudi koji otvoreno pružaju podršku drugim predsedničkim kandidatima.

Čuveni muzičar Zafir Hadžimanov na svom Fejsbuk profilu objavio da ga je Srpska kraljevska akademija (SKANU), čiji je član, bez ikakve konsultacije potpisala na dokument podrške kandidature Aleksandra Vučića za predsednika na predstojećim predsedničkim izborima.

„To je ružno nekolegijalno! Ja sam potpisnik APELA 100 i jedan od inicijatora da se gospodin Saša Janković kandiduje za predsednika Republike Srbije i nikakve druge podrške me ne interesuju“, napisao je Hadžimanov.

Demanti je stigao i od Svjetlane Knežević, supruge glumca Mihaila Miše Janketića. Njen post na Fejsbuku je kružio internetom: „Maločas smo saznali da je u nekim novinama izašlo da moj suprug, glumac Mihailo Miša Janketić, daje podršku Vučiću. U svoje i njegovo ime i ime svoje porodice oštro demantujem tu vest. To je velika laž i izmišljotina. Što znači da je i ona podrška nekoliko stotina intelektualaca verovatno izmišljena“.

Advertisements

O demantiju koji je objavila, Svjetlana Knežević, supruga glumca Mihaila Miše Janketića kaže: „Morala sam nešto da učinim jer su krenuli neprimereni komentari. Napisala sam taj post na jednoj od stranica podrške Saši Jankoviću“.

Janketić je takođe član SKANU.

I u Politikinoj rubrici „Pogledi“ našao se jedan zanimljiv demanti, i to demanti jednog potpisnika proglasa 650 javnih ličnosti koji su stali uz Aleksandra Vučića. Tako se bar učinilo u prvom trenutku.

U jučerašnjem broju ovog lista objavljen je demanti sa naslovom „Nisam u oglasu“. Epidemiolog prof. dr Zoran Radovanović napisao je da se na trećoj strani nedeljne Politke pojavilo njegovo ime, prezime i zvanje u okviru jednog političkog oglasa. „Molim da se objavi da potpis nisam dao ja, već po svoj prilici neki moj imenjak“, napisao je Radovanović.

Ispostavilo se da se na proglasu zaista nalazi ime prof. dr Zorana Radovanovića, ali je reč o Zoranu Radovanoviću direktoru Kliničkog centra u Nišu, koji je funkcioner SPS-a.

Radovanović je na Tviteru potvrdio da je on potpisao proglas.

Izvor: NEDELJNIK

Advertisements

error: