OVO SU MEDIJI PREĆUTALI! Momak u Beogradu uhapšen jer je vikao “UA” na gej paradi

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BEOGRAD – Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Simi Redžepoviću koji je danas uhapšen zbog izazivanja incidenta tokom održavanja Parade ponosa u Beogradu.

 

Portparol Višeg suda, Bojana Stanković, precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim je odredio pritvor do 30 dana prema Redžepoviću zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke kao i zbog opravdane bojazni da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

“Protiv navedenog rešenja, Redžepović i njegov branilac mogu izjaviti žalbu Krivičnom vanpretresnom veću u roku od tri dana od prijema rešenja”, dodala je Stanković.

Advertisements

Povodom ovog slučaja, policija i tužilaštvo se još nisu oglasili.
Redžepović je od ranije poznat policiji zbog izazivanja incidenata i više krivičnih dela prevare i lažnog prijavljivanja, a javnosti je poznat, da se na skupovima pojavljuje u uniformi i obeležjima Jedinice za specijalne operacije.

Današnji incidend zabeležen je tokom šetnje učesnika Parade ponosa, u 13:15 časova, kada je kod hotela “Moskva” jedan mladić krenuo u susret povorci uzvikujući “Sodomiju u krivični zakonik”! Oficiri Žandarmerije, koji su bili na čelu kolone, odmah su ga bez upotrebe sile priveli u policijsku “maricu”.

IZVOR: TANJUG / FOTO: Dimitrije Goll

Advertisements

error: