Ovo su DVA NAJVEĆA FIKUSA u Srbiji

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Predstavljamo vam dva najveća “fikusa” u političkom životu Srbije. Razmišljali smo da li tu da stavimo i direktora policije Rebića, ali ipak on nije političar tako da ćemo ga ovako “počasno” samo spomenuti.

 

Dva fikusa su premijerka Srbije Ana Brnabić i gradonačelnik Beograda Milan Radojičić. Koliko nam je samo smešno i dok pišemo ovo, s obzirom da znamo isto koliko i vi da ove osobe veze nemaju sa svojim funkcijama. Ali idemo redom. Obrazložićemo detaljno naš stav.

 

DOSIJE ANA BRNABIĆ

Za premijerku Anu do skora niko nije skoro ni znao ko je. Znali smo je mi u novinarskim krugovima kao član lobističke organizacije “East West Bridge” koja ima strateško partnerstvo sa ozloglašenog svetskom organizacijom “Trilateralna komisija”.

Zanimljivo je da su iz “East West Bridge” lobističke organizacije ponikli još neki nama poznati ljudi. Kao što su Željko Mitrović, Lav Pajkić, Miodrag Kostić Kole, ministar Nedimović, ministarka Nela Kuburović, ministarka Zorana Mihajlović, glavni čovek CESID-a koji je brojao izborne glasove Marko Blagojević. Dakle jasno je da ovde neko opasno kadrira.

Premijerka se istakla javno kao lezbejka a za razliku od Vučića, Ana je svoju devojku svakodnevno sa ponosom pokazivala medijima, u pitanju je simpatična doktorka iz Beograda.

Sem ovog članstva i svoje seksualnosti ništa posebno nema u biografiji naše preimijerke, što je u nekoliko navrata “spominjao” i politčar Saša Radulović. 

 

Naša premijerka apsolutno ne odlučuje ni o čemu. I sama često govori na konferencijama da za sve prvo mora da pita presdednika Vučića, jer samostalno nije dovoljno pametna. Ovde premijerka jasno krši USTAV koji kaže da predsednik ne sme da se meša u rad Vlade Srbije. Ali Bože moj. Srbija veze nema sa zakonima i pravom.

Umesto da na otvaranje mostova, fabrika, firmi, potpisivanje ugovora sa stranim kompanijama ide premijerka (čiji je po poslovnom ugovoru to i zadatak) na sve to ide Vučić. Iako bi po protokolu on morao samo da se viđa sa svetskim zvaničnicima i da kao Vrhovni komandant upravlja vojskom.

 

DOSIJE MILAN RADOJIČIĆ

Advertisements

Doktor Milan Radojičić nije bio poznat čak ni u našim medijskim kugrovima ali jeste bio poznat među građanima Beograda koji su svoju decu lečiči. Jer Radojičić ima skoro besprekornu doktrosku karijeru kao pedijatar. Mi ovo i ne sporimo. Moguće je da je u pitanju odličan doktor. Zato ga je Vučić i izabrao za fikusa i fiktivnog gradonačelnika, jer nema “putera na glavi” a domaćoj javnosti nije poznat po aferama i skandalima.

Ipak ovaj dobri lekar više nego komično “vodi” Beograd. Ni za šta se ne pita. Od početka svog mandata jedino je bio na otvaranju kućica za vrapce. Za sve ostale stvari tu je navodni zamenik gradonačelnika GORAN VESIĆ. Nije naravno on nikakav zamenik. Nezvanično on je u operativnom smislu čovek koji zajedno sa Vučićem kontroliše grad. Tu nema dileme.

Da stvar bude smešnija, STUDiO B televizija koja radi na nivou grada Beograda, napravila je nedavno emisiju pod nazivom “PITAJTE ZAMENIKA GRADONAČELNIKA“, gde Vesić odgovara an navodna pisma i pitanja građana.

Zašto bi iko bilo šta pitao zamenika graonačelnika? Zar ne može gradonačelnik da odgovori na pitanja? Naravno da ne može on se tu ništa ne pita. I pre svakog odgovora bi morao prvo da zove Vesića da proveri. Takva emisija bi bila komična i užasavajuća.

 

Na pitanje novinarke INSAJDERA da li zna da su u određenim delovima grada poskupeli računi i infostan,  Radojičić je odgovorio: “Nemam pojma zaista. Moraću da pitam i proverim”. 

Gradonačelnik će da pita i proveri? Kod koga će da proveri? Kako može nešto da poskupi u gradu a da on to nije odobrio i prosledio gradskoj Skupštini na razmatranje? Sve je jasno.

 

Dakle po našem mišljenju OVE DVE OSOBE su dva najveća politička fikusa Srbije. Apsolutno nebitni ljudi koji se pojavljuju u medijima..

 

DNEVNI ŽURNAL (dnevnizurnal.com)

FOTO: Beta, TANJUG, BLIC, FONET

 

 

Advertisements

error: