OVO JE VEĆ SRAMOTA! Pristalice Preletačevića pozivaju na ubistvo advokata Miroja, MUP ćuti!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Fašistički progon novosadskog advokata Miroja Jovanović ne prestaje! Jovanoviću i posle nedelju dana od podnošenja prigovora na nelegalnu predsedničku kandidaturu projekta “Beli Preletačević” stižu pretnje smrću i uznemiravajući pozivi.

 

Projekat “Beli Preletačević” poprima karakteristike fašitičkog pokreta koji ima za cilj da psihički i fizički eliminiše sve neprijatelje.

Novosadski advokat Miroje Jovanović osetio je na svojoj koži šta znači biti na crnoj listi projekta “Beli Preletačević”.

Nakon što je podneo prigovor Republičkoj izbornoj komisiji protiv nelegalne kandidature projeka “Beli Preletačević”, hakovan mu je Fejsbuk nalog, hakovani su mu i spamovani privatni i poslovni imejl nalozi, a napravljena i fašistička igrica “Pocepaj Miroja” u kojoj igrači moraju da odseku Miroju glavu da bi osvojili bodove.

Nasilnici projekta “Beli Preletačević” objavili su Jovanovićev broj mobilnog telefona na društvenim mrežama, pa sada na dnevnom nivou prima više stotina pretećih poruka, ali i poziva.

Fašističkom progonu novosadskog advokata pridružio se tabloid “Kurir” i od Jovanovića, koji već nedelju dana dobija pretnje smrću, pokušao da napravi nasilnika.

Advertisements

Tabloid “Kurir”, koji je u javnosti poznat po brojnim reketaškim i kokainskim aferama, nijednom do sada nije objavio pretnje smrću koje su nasilnici pojekta “Beli Preletačević” slali Jovanoviću, već su čekali njegovu emotivnu reakciju kako bi ga predstavili kao nasilnika.

Jovanović je u razgovoru za Teleprompter.rs rekao da posle brojnih pretnji smrću ozbiljno strahuje za bezbednost svoje porodice, navodeći da je novinarki “Kurira” poslao pretnje smrću koje dobija od pristalica projekta “Beli Preletačević”, ali da ih ona namerno nije objavila.

– Neko za debele pare od žrtve pravi krivca. Poslao sam novinarki Kurira pretnje koje sam dobio u porukama i snimke telefonskog uznemiravanja. Ali, to nisu objavili. Neka se zapita svaki roditelj šta bi poručio nasilnicima koji se danima najavljuju i prete. Kolačima ih sigurno neće dočekati – rekao je Jovanović za Teleprompter.rs.

Da sve ovo dolazi od organizator projekta “Beli Preletačević” dokazuje i tvit Istoka Pavlovića koji je zadužen za marketing i organizaciju nasilničkih botova koji se predstavljaju kao “botićoze”.

On je na Tviteru direktno optužio Jovanovića da je kriv što ga linčuju pristalice projekta “Beli Preletačević”.

Taj tvit je u međuvremenu obrisan.

Ovo su neke od pretećih poruka koje nasilnici projekta “Beli Preletačević” šalju Jovanoviću, a koje mediji uporno ignorišu jer predstavljanje fašističke strane projekta “Beli Preletačević” ne donosi lajkove i klikove.

 

IZVOR: TELEPROMPTER

Advertisements

error: