OVO JE UBICA IZ ZEMUNA! Ubio bebu od 5 meseci

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ferdi Jašari iz Zemuna uhapšen pošto je 23. novembra pesnicama nasmrt pretukao svoju ćerku Leonoru, staru pet meseci. Otac je posle ćerkine sahrane svojoj majci rekao: “Kriv sam, mnogo se kajem”.

 

Ferdi Jašari (22) iz Zemuna uhapšen je zbog sumnje da je u petak u porodičnoj kući u Zemunu nasmrt pretukao petomesečnu ćerku Leonoru. Monstruozno ubistvo otkriveno je tek pošto je beba sahranjena, kada se Jašari napio i priznao zločin svojoj majci.

Kako saznajemo, stravični zločin dogodio se 23. novembra u večernjim časovima u Ulici Bački Ilovik u Zemunu. Jašari je pesnicama izudarao svoju bebu, koju je nakon toga, s teškim povredama, majka Milena odvela u zemunsku bolnicu. Malena Leonora je nekoliko dana kasnije preminula, a imala je prelom rebara, brojne podlive i masnice po telu, ali i povrede unutrašnjih organa.

 

Šokirani i zatečeni

Afrodita Jašari, majka oca monstruma, kaže za Kurir da je za smrt unuke saznala u ponedeljak, dok je bila u Nemačkoj.

– Snaja mi je iz bolnice javila da je dete preminulo od stomačnog virusa, jer navodno lekari nisu intervenisali na vreme. Šokirana i zatečena, odmah sam se vratila u Srbiju da budem s porodicom – priča Afrodita.

 

Kako kaže, ubrzo se ispostavilo da ju je snaja Milena lagala.

Advertisements

– Zbog povreda koje je Leonora imala nadležni su posumnjali u uzrok smrti i poslali policiju i forenzičare da pregledaju kuću mog sina i snaje. Snaja je tada Ferdija policiji predstavila kao komšiju jer se skrivao zbog ranijih prijava za nasilje. Ona policiji nije priznala da je moj sin pretukao njihovu ćerkicu, već ga je sve vreme pokrivala – priča potresena žena i dodaje da se zastrašujuća istina saznala nakon što je njena unuka sahranjena na groblju u Sremčici.

 

Napio se i sve priznao

– Živeli smo u zabludi misleći da je dete preminulo zbog bolesti. A onda, nekoliko sati nakon sahrane, sin mi je sve priznao. Pio je rakiju, verovatno utučen zbog onoga što je učinio. Primetila sam da ga nešto muči, pa sam ga pitala zbog čega je takav. Oborio je glavu i rekao: “Mama, ja sam kriv za smrt ćerke i mnogo se kajem. Nemam više gde da bežim. Moram da se suočim s kaznom” – priča Afrodita brišući suze i dodaje:

– Rekao mi je da je spavao i da ga je probudio bebin plač. Zbog toga se iznervirao i pretukao Leonoru. Možda je bio nervozan i zato što je krizirao za drogom. Odmah sam ga prijavila policiji. Inspektori su brzo došli i odveli ga. Sin mi je i žaliću ga, ali neću moći da mu oprostim – priča utučena Afrodita.

 

KURIR.RS / FOTO: TANJUG

Advertisements

error: