OVO JE SRBIJA DANAS! – Na 5 minuta od fontane DEČIJA BOLNICA SE RASPADA!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Dok su vlast, mediji i pojedini građani bili okupirani kompilacijom pesama Majkla Džeksona, na samo 5 minuta hoda trune Univerzitetska dečja klinika “Tiršova”

 

Muzička fontana već uveliko žari i pali Slavijom. Stigla je i da se “prelije”, ali i da zavadi komšije u tom kraju. Nakon svečanog otvaranja, slikanja, “inventova”, strasti su se konačno stišale i sad možemo da uočimo realnu i celu sliku.

Dok su vlast, mediji i pojedini građani bili okupirani kompilacijom pesama Majkla Džeksona, na samo 5 minuta hoda trune Univerzitetska dečja klinika “Tiršova”.

Malter sa Tiršove otpada sa zgrade, skele ne mrdaju već neko vreme, a opasnost za pacijente i slučajne prolaznike vreba u svakom trenutku.

Advertisements

Pitali smo građane koji su se zadesili u Tiršovoj da li čuju muziku koja dopire sa Slavije.

– Čujem muziku kad prolazim pored Tiršove. Ne podržavam njenu izgradnju, ja nemam osnovne uslove za život poput vode, a oni prave muzičku fonatanu, priča razočarana sugrađanka.

– Nažalost, već neko vreme dolazim u Tiršovu zbog deteta i čula sam muziku par puta. Obično je čujemo u ranim prepodnevnim satima, kaže T.M.

Ja lično nisam čula muziku u samoj bolnici, ovde je toliki žamor i haos da ja ne čujem ništa drugo osim dece, priča J.V.

Vlast se očigledno bavila filozofijom “hleba i igara”, pa su umesto pomoći deci i samoj bolnici koja je u fazi raspada, odlučili još jednom da zabave narod.

Samo nek je veselo!

IZVOR: Espreso.rs

Advertisements

error: