OVO JE NEČUVENO! Vučić će biti i PREDSEDNIK i PREMIJER Srbije sve do leta ove godine!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BEOGRAD – Još pre izlaska na birališta 2. aprila, Aleksandar Vučić je najavio da će, ukoliko pobedi na predsedničkim izborima, njegova kancelarija biti u Palati Srbije, a ne na Andrićevom vencu u samom centru Beograda.

 

Za posao preseljenja kabineta šefa države zadužena je Uprava za zajedničke poslove republičkih organa, a na pitanje koje bi to prostorije u bivšoj zgradi SIV bile pogodne za kancelarije predsednika države i koliko je vremena potrebno da se one osposobe, ova uprava nije imala odgovor, pišu Večernje novosti.

Advertisements

U dopisu direktora Dejana Jonića navodi se da Uprava ne raspolaže zahtevom za postupanje u vezi sa preseljenjem ili načinom korišćenja prostorija u Palati Srbija. Obim poslova i rokovi, kako piše, znaće se kad zahtev stigne.

“Predsednik države, inače, koristi prostorije u centralnom delu Palate za protokolarne i druge aktivnosti”, stoji u dopisu Jonića.

Ujedno Vučić če biti u neobičnoj situaciji jer, kako kaže Maja Gojković, vanredneih parlamentarnih izbora kao ni novog premijera neće biti sve do juna ove godine.
Samim tim, Vučić će biti i predsednik i premijer sve do leta!

 

IZVOR: KURIR / Dnevni Žurnal

Advertisements

error: