Ovo je milionska vila fudbalera Lea Mesija

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Lionel Mesi od svoje 13. godine živi u Barseloni, gde se kao dečak preselio iz Rosarija i potpisao za Barsu. On se 2009. godine iz kraja, u kome žive skoro svi ostali fudbaleri kluba, preselio u sopstveni mali grad u kome i danas živi sa svojom porodicom.

U kraju pod nazivom Pedralbes, nadomak stadiona Kamp Noua, žive uglavnom najbolji fudbalri Barselone, ali ne i Mesi. On se sa svojom porodicom pre deset godina preselio u velelepni objekat na 20-ak kiliometara od stadiona, u mestu pod nazivom Belamar u pokrajini Kasteldefelsa.

 

Zahvaljujući dolasku najboljeg fudbalera Barselone u ovaj kraj, cene nekretnina su neverovato skočile. I one koje su nekada vredele 4,5 miliona funti, sada imaju nekoliko puta veće cene. Ovaj kraj se sada smatra za jedan od najekskluzivnijih u Kataloniji.

Advertisements

Argentinac je 2009. godine kupio jednu staru kuću za 1,8 miliona evra. Na renoviranje i prilagođavanje svog doma svom ukusu potrošio je 6 miliona evra. Sa puno terasa i velikih panoramskih prozora pruža se pogled na predivne katalonske planine sa jedne, i mediteransku obalu sa druge strane.

 

Unutrašnjost kuće uređena je u mediteranskom stilu sa svetlim zidovima i drvenim podovima. Osnovni, jednostavni dekor daje kući udoban i moderan osećaj.

Osnovne boja u kući su bež i braon, sa svetlo bež podovima i tamno braon ili svetlim orah namještajem. Kauči su uglavnom tamno braon ili tamnosive boje. Mesi je u kući napravio i najmoderniju teretanu.

 

Telegraf.rs

FOTO: AFP

Advertisements

error: