NOVO LUDILO NA PINKU! Zoran Marjanović ulazi u RIJALITI da priča o ubistvu

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović prihvatio je ponudu da od septembra 24 sata dnevno bude pred kamerama u novom šou-program.

Kompozitor Zoran Marjanović, muž zverski ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, ulazi u novi Pinkov rijaliti Zadruga! Ovaj muzičar je u ozbiljnim pregovorima sa čelnicima Pinka da bude jedan od učesnika njihovog novog ambicioznog projekta, koji kreće od septembra.

– On je na neki način već medijska zvezda. Njegov život je gotovo godinu dana bio pod budnim okom javnosti. Ne pamti se da je neki zločin privukao toliko pažnje kao ubistvo njegove žene. Neće mu teško pasti da bude u centru pažnje i pod budnim okom kamera. Upravo zato su čelnici Pinka poželeli da ga vide u svom novom projektu – priča za Informer dobro obavešteni izvor.

Pevačicinu i kompozitorovu šestogodišnju ćerku Janu čuvaće Zoranova majka Zorica dok je on u rijalitiju.

– Janu će kao i do sada čuvati baba, ali i deda. Oni su, pored mog brata i mene, brinuli o njoj i kada sam ja tu. Živeće i dalje u našoj kući. Gledaće tatu na televiziji i siguran sam da će svim srcem biti uz mene – kaže Marjanović.

Advertisements

Zoran je već bio na sastanku sa producentima Pinka i istakao je da je veoma zainteresovan da uđe u rijaliti.

– Ispričali su mu o kakvom rijalitiju je reč i šta bi bila njegova uloga. Ponudili su mu dobre uslove i on je rekao da mu se sve to dopada. Naravno, ostalo je još da se preciziraju neke pojedinosti. Ukoliko ne bude nekih većih problema, eto njega od septembra u novom rijalitiju koji će pomeriti mnoge granice – ističe izvor.

Marjanović je potvrdio ova saznanja.

– Najverovatnije ću ući u rijaliti Zadruga jer mi se mnogo dopada koncept tog šou-programa. Želim da pred kamerama zaokružim celu tragičnu priču koja mi se dogodila. Dokazaću ljudima da nisam monstrum, da nisam ubica, svi će shvatiti da nisam pipnuo moju Jelenu – kaže Zoran i dodaje da mu pare nisu motiv:

– Nisam još dogovorio tačan honorar niti bih ikada o tome govorio. Nisu mi važne pare, već da skinem ljagu sa svog imena.

Advertisements

error: