OVO JE JEDINA ISTINA! Momci iz Srbije masovno žene Albanke jer Srpkinje neće!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Sve više muškaraca iz Župe i Aleksandrovca svoje životne partnerke pronalazi u okolini Tirane i Skadra. Za manje od 10 godina, u Rasinskom okrugu sklopljeno blizu 200 mešovitih brakova

NA teritoriji Rasinskog okruga je za manje od 10 godina, prema nekim procenama, sklopljeno blizu 200 srpsko-albanskih brakova. Albanskih snaja ranije je najviše bilo u opštini Brus, a mlade iz Albanije u poslednje vreme sve češće dovode mladoženje iz Aleksandrovca.

Malo je nedostajalo pa da u aleksandrovačkom selu Gornji Stupanj domaćinstvo Jovanović, koje je trebalo da naslede rođena braća Zoran (45) i Dragutin (41), ostane pusto i bez naslednika. Stariji Zoran je zato odlučio da poslušao savet prijatelja i životnu partnerku potražio u okolini Tirane.

– Imao sam devojaka, ali je uglavnom bio problem što su se dvoumile oko života na selu – svedoči, za “Novosti”, Zoran Jovanović. – Godinu dana sam se mučio sam sa sobom i razmišljao. Nisam bio suguran kakve će reakcije da budu. Kada sam prelomio i otišao, na kraju i upoznao buduću tazbinu, video sam da su to normalni ljudi, koje, kao i nas, muče isti problemi.

Advertisements

Miu (30) je doveo u Župu 10. novembra 2012, a venčali su se 13. januara naredne godine. Kaže da je više od 150 radoznalaca prodefilovalo kroz njihov dom da vidi u to vreme prvu Albanku u selu. Venčanje je obavljeno u okviru popularne TV emisije, a sudbonosno “da” izgovorili su i njegov brat Dragutin i Mirjana, takođe mlada iz Albanije.

– Imamo skladan brak, nismo razmenili ni pet loših rečenica – uverava nas Zoran, dok pokušava da se “odbrani” od sinova Đorđa (4) i Mihajla (2). – Mia je sama poželela da promeni veru.

Lepa Albanka priča da se odmah zagledala u Zorana, a da je prihvatila pravoslavlje jer misli da žena treba da prati svog čoveka.

– Nisam se nikada pokajala što sam došla – kaže nam Mia.

Njena zaova Mirjana (38) kaže da joj je na početku bilo malo teže, dok nije savladala srpski jezik.

NOVOSTI

Advertisements

error: