OVO JE DNO DNA! – Čelnici AIR SERBIA hoće da nazovu avion po voditelju ŽIKI SELJAKU!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BEOGRAD – Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da će predložiti “Er Srbiji” da se ime Zdravka Čolića nađe na jednom novom avionu.

 

“Pretpostavljam da smo svi razmišljali nekada o tome da budemo blizu Zdravka Čolića. On je prosto legenda, koja traje dugo, ja bih volela da toliko traje i “Er Srbija” i predlog mog ministarstva je da jedan avion nosi ime Zdravka Čolića”, rekla je Mihajlović.

Ona se nada da će naša avio kompanija, nakon aviona koji su dobili imena Novak Đoković, Dejan Stanković, Goran Bregović, Miki Manojlović prihvatiti inicijativu i da uskoro dobijemo i avion Zdravko Čolić.

Advertisements

Ipak, nakon pisanja medija da bi avion sa svojim imenom mogao poneti i Aleksandar Vučić AIR SERBIA je odlučila da odbije taj predlog političkih funkcionera bliski čelnicima te avio kompanije.

Sada je stigao novi predlog a to je da se jedan od aviona nazove po kultnom voditelju RTS-a Živoradu Nikoliću koji vodi emisiju “ŽIKINA ŠARENCIA”. Ovaj voditelj poznat je pod nadimkom ŽIKA SELJAK, a svoj nadimak je opravdao primitivnim vređanjima svojih gostiju nekoliko puta.

Nedavno se navodno učlanio u SNS ali je i jedan od javnih ličnosti koji je podržao Vučića na predsedničkim izborima.

Ipak kako stvarti stoje, Žika najverovatnije neće dobiti svoj avion.

 

IZVOR: AGENCIJE / DNEVNI ŽURNAL

Advertisements

error: