OVO JE DA PLAČEŠ OD MUKE! – VUČIĆ UŽIVO: Dolazi nam ZLATNO DOBA, biće para!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je u poslednjem intervjuu sa te pozicije gostujući na TV Pink poručio da su pred Srbijom bolja vremena nego kada je preuzeo vladu… Sa Vučićem u studiju je i novinar Milomir Marić, a prema najavama TV Pink trebalo bi da se u studiju nađu i lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj i lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović

21.35 – Poljoprivreda je veoma važna, ali kod nas je ona 10 odsto. Industrija je, ipak ta koja donosi profit, gradovi, banke, IT sektor – osvrnuo se Vučić na naredne prioritete za vladu.
21.29 – Vučić je rekao da reforme nisu završene i da se nekima možda neće svideti Zakon o platama koji treba da se donese.
– Fiskalno dobro stojimo, i tu nema problema. Još ima problema u javnim preduzećima u Azotari i Petrohemiji, ali su ti problemi manji nego ranije – rekao je Vučić.
21.21 – Zadovoljan sam radom, trudom i naporom, ali dolaze boilja vremena. Ja ih zovem zlatno doba – poručio je Vučić.
– Kada sam preuzeo vladu, plate su bile 354 evra, danas je prosečna plata 405 evra, što znači da je privatni sektor povećao plate. Ako održimo fiskalnu stabilnost približićemo se prosečbnoj plati od 500 evra – istakao je Vučić.

Advertisements

– Uspeli smo to da uradimo disciplinom, radom i odgovornošću, zato što nismo uvek odgovorili sa ‘da’, ponašali smo se odgovornije… Morali smo da znamo da je pred nama budućnost, a ne samo da kupujemo trenutnu podršku naroda – istakao je premijer.

21.15 – Na samom početku intervjua, je upitan sa kakvim emocijama napušta premijersko mesto, poručio:
– Nemam prava na velike emocije, to valjda znate i kada sa kučetom živite odete na mesec dana da ga ne vidite, zato i ovim ljudima nije svejedno, biće možda i manje discipline. Nije ni meni svejedno – rekao je Vučić.

Advertisements

error: