OVI SU PUKLI! – Srpski Telegraf objavio da CIA hoće da ubije VUČIĆA

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Aleksandar Vučić je na listi za odstrel američke centralno-obaveštajne agencije, upozorava Dejan Lučić, publicista i geopolitičar.

 

Kako Srpski telegraf saznaje, povod za radikalan obračun sa srpskim šefom države je tvrd stav vlasti u Beogradu po tri ključna pitanja: da nema govora o priznavanju nezavisnosti Kosova, da neće uvoditi sankcije Rusiji i da se ne odriče Republike Srpske.

 

– Amerikancima izuzetno smeta tvrd stav Vučića da je Srbija suverena zemlja koja ne dozvoljava nikome da se meša u njenu unutrašnju politiku i ne pristaje ni na čije pritiske. Amerikanci su hladnokrvni kada su njihovi geopolitički interesi u pitanju i sposobni su za ucenu ubistvom ako im se ne ispune sledeći zahtevi: da Srbija prihvati teritorijalni integritet lažne države Kosovo i prizna njenu nezavisnost, uvede sankcije Rusiji i pusti Republiku Srpsku i Milorada Dodika niz vodu – kaže Lučić.

Advertisements

 

Kakvim metodom CIA ubija političare, koji im “mrse konce”?

Koji lideri su umirali od nerazjašnjenim okolnostima i kakva je sličnost između smrti Slobodana Miloševića i ruskog disidenta Aleksandra Litvinjenka?

Kakva Srbija smeta stranim silama i zbog čega je Vučić baš sada meta centralno-obaveštajne agencije?

Odgovore na ova ali i mnoga druga pitanja možete pročitati u štampanom izdanju Srpskog telegrafa za 14. decembar 2017. godine kao i na portalu Republika.

 

IZVOR: REPUBLIKA.RS

Advertisements

error: