OVI NISU NORMALNI! Umesto kamena postavlja se parket na Kalemegdanu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kako Dnevni Žurnal ekskluzivno saznaje, Grad Beograd odlučio je da Kalemegdansku tvrđavu drastično promeni. Ono što posebno smeta jeste što će određeni delovi Kalemegdana biti moderniji nego centar grada.

 

Tako će veliki deo Kalemegdana imati pod i to parket laminat. Kameni delovi koji su poprilično stari, skoro ostali iz vremena Otomanskog carstva mogli bi biti prodati jednoj evropskoj državi, kao što je prodat i deo kaldrme iz Skadarlije.

Advertisements

 

Ono što smo uspeli takođe doznati jeste da će za poslove i obnovu Kalemegdana u narednih godinu dana, pogotovo kad počne izgradnja Gondole, biti dodatno osnovano nekoliko izmišljenih firmi, koje će preko unapred dogovorenih tendera dobiti posao. TI LJUDI SE VEĆ SADA ZNAJU I BLISKI SU PREDSEDNIKU DRŽAVE!

Ako mislite da je ovo netačno i suludo varate se! Naime već sada je jedan deo Kalemegdana promenjen, postavljene su moderne crne ograde i putevi koji vode kroz tvrđavu do određenih prostorija koje će biti izložbeni prostori, stavljen je lakirani pod laminat. 

Izvor: Dnevni Žurnal – Darko Mijović

Advertisements

error: