OVE JAVNE LIČNOSTI TVRDE: Aleksandar Vučić je gotov možda će biti i ubijen!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Saša Janković, Sergej Trifunović, Goran Ješić, Milovan Brkić otvoreno pozivaju na ubistvo predsednika države! Svi lideri opozicije ćute i indirektno podržavaju najprljaviju kampanju.

 

Lider PSG Saša Janković, njegov najbliži saradnik glumac Sergej Trifunović, funkcioner DS Goran Ješić, glavni urednik opskurnog “Tabloida” Milovan Brkić i drugi manje poznati takozvani opozicionari već danima i nedeljama u medijima otvoreno pozivaju na likvidaciju predsednika države! U svojim pozivima na krvoproliće oni ne prezaju ni od najprizemnijeg vređanja predsednika Vučića, njegove porodice, pa čak i dvoipomesečnog sina!?!

Da skandal bude veći – niko od viđenijih funkcionera opozicije ne osuđuje ovo divljaštvo. Naprotiv, Vuk Jeremić, Boris Tadić, Dragan Šutanovac, Boško Obradović i Saša Radulović prećutno sve to podržavaju!

 

Nakaradne pretnje

Advertisements

Dosad najbolesniju kampanju protiv Vučića započeo je pre mesec dana Sergej Trifunović, koji je na Tviteru napisao da će “pišati po grobu Aleksandra Vučića”. Njega je prekjuče podržao Saša Janković rekavši da “ne vidi ništa loše” u pozivima na ubistvo predsednika i da nema potrebe da osuđuje Trifunovićevu izjavu!?! Kao po komandi, u pljuvanje Vučića odmah potom se uključio i funkcioner DS Goran Ješić.

“Popišati. Oprosti”, napisao je Ješić razmatrajući sa odbornikom “Lokalnog fronta” u kraljevačkom parlamentu Branislavom Seničićem da li prvo treba “ubiti Vučića, pa ga popišati” ili obrnuto!?!
Priliku da iskaže mržnju prema lideru SNS nije propustio ni Predrag Popović, novinar opskurnog lista “Tabloid” Milovana Brkića, koji je čak napao Vučićevog dvoipomesečnog sina!?!

“Zamislite kako se oseća Vučićeva porodica kad čuje da mu pišaju po grobu. Zamislite Vukana… Pa, beba uradi što i DJV na Pinku, ukaki se”, napisao je Popović juče na Tviteru.

I dok niko od pobrojanih hejtera nije juče hteo da govori za Informer, Ljiljana Smajlović, bivša predsednica UNS i glavna urednica “Politike”, kaže da osuđuje prostačko ponašanje opozicije.

IZVOR: INFORMER

Advertisements

error: