OVAJ NAS GURA U LUDILO! – VULIN PRETI: Ako treba ići ćemo u VELIKI RAT sa Albancima!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Priština i Tirana jasno su rekle da im je cilj “Velika Albanija”, što se može sprovesti samo velikim Balkanskim ratom, a sve to mora biti jasno Briselu, na kome je sva odgovornost za buduće događaje, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.

 

– Priština i Tirana jasno su rekle šta im je cilj, to je ”Velika Albanija” i ujedinjenje svih Albanaca, gde god oni žive, u jedan etnički prostor. To se može sprovesti samo velikim Balkanskim ratom, a sve to mora biti jasno Briselu, koji, ako nije u stanju bar da osudi, da stavi do znanja da će takvo ponašanje kazniti, onda je sva odgovornost za buduće događaje na njemu – rekao je Vulin Tanjugu.

Vulin je podvukao da se projekat “Velika Albanija” može sprovesti samo velikim Balkanskim ratom, da je to jasno svima, te da mora biti jasno i Briselu, koji je do sada blago reagovao.

Advertisements

Vulin je, reagujući na izjavu kosovskog predsednika Hašima Tačija da će, ukoliko EU “zatvori vrata” Kosovu, svi Albanci u regionu živeti u jednoj državi, naglasio da je Tači i nastao kao terorista, u ratu, te da se ne može očekivati od njega da razume bilo šta drugo, ali i naglasio da, ako Brisel bude nastavio da tako blago reaguje na pretnje Balkanskim ratom, onda mora da razume da je sva odgovornost za sve što će se dešavati na Balkanu njegova.

– Odgovornost nije više ni na Albaniji, ni na Prištini, jer mi znamo da su oni oduvek sanjali ”Veliku Albaniju”, da će je uvek sanjati i da će učiniti sve da do nje i dođe, ukoliko ne budu bili zaustavljeni, ukoliko ne budu bili kažnjeni pre nego što pokušaju. I Priština i Tirana jasno su rekle šta im je cilj. Cilj im je ”Velika Albanija” i ujedinjenje svih Albanaca gde god oni žive u jedan etnički prostor. Odgovornost je sada na Briselu – istakao je ministar.

Vulin je podvukao da se projekat “Velika Albanija” može sprovesti samo velikim Balkanskim ratom, da je to jasno svima, te da mora biti jasno i Briselu, koji je do sada blago reagovao.

INFORMER

Advertisements

error: