OTKUD SAD TO!? Američki ambasador nadgledao glasačke kutije

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu Kajl Skot, nakon što je danas ničim izazvan “kontrolisao” biračka mesta u Altini i Grmovcu na beogradskim izborima, sad bi i da zabranjuje vesti koje objavljuju srpski mediji?!?

 

U mejlu kojim se obraća glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću, gospođa Marina Soković iz kancelarije za saradnju sa medijima ambasade SAD, traži od nas da povučemo ranije objavljenu vest u kojoj se navodi da je ambasador Skot danas zajedno sa dva službenika te ambasade na biračkom mestu 61 na Altini došao da “proveri kako protiče izborni proces”?!?

Gospođa ili gospođica Soković u mejlu objašnjava kako je ambasador Skot akreditovani posmatrač na beogradskim izborima, ali ne objašnjava kako to nijedan ambasador SAD do sada nije “kontrolisao” izbore u Srbiji, pa čak ni u “najcrnje vreme Slobodana Miloševića”, u vreme najgorih sankcija uvedenih protiv naše zemlje.

Advertisements

 

Gospođa ili gospođica Soković ne objašnjava ni to kako je ambasador Skot baš odlučio “da provereva izborni proces” baš na biračkim mestima u Altini i Grmovcu, tamo gde Aleksandar Vučić i SNS tradicionalno dobijaju najviše glasova birača?!?

Gospođo ili gospođice Soković, to što tražite da Informer povuče objavljenu vest je u suprotnosti čak i sa američkim zakonima. A to što ste tražili od nas ne biste smeli ni da pomislite da zatražite od nekog medija u SAD. Možda mislite da je ambasador Skot u gubernator u Srbije, ali ne – on je jedino i samo ambasador!

 

INFORMER

Advertisements

error: