OTKRIVEN LOPOV! Predsednik opštine GROCKA krao struju, stiže krivična prijava!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

EPS godišnje zbog krađe struje izgubi sedam milijardi dinara. Od čak 120.000 potrošača koji nelegalno troše energiju, pronađe se oko 20.000 domaćinstava koja se nelegalno kače na mrežu.

Prema informacijama Žig Infa iz EDB-a, ekipa EDB-a iz Beograda, zajedno sa ekipom pogona iz Grocke izvršila je uviđaj za domaćinstvo Dragoljuba Simonovića predsednika Grocke i OO SNS-a. Provera je vršena po anonimnoj prijavi koja je poslata sredinom prošlog meseca.

Advertisements

-Pristupajući po proceduri, EDB je isključio merno mesto predsednika GO Grocka koje se nalazi na banderi do njegovog domaćinstva, a zatim su krenuli da provere da li je neki od objekta još uvek pod naponom. Odmah na prvom objektu ustanovili su, da nasuprot tome što je isključen sa napona, struje u njemu ima! Međutim, kada je supruga predsednika Grocke, Zorica Simonović primetila radnike EDB-a počela je da viče na njih i da im preti.

 

Kako su se našli pod otvorenom pretnjom, radnici koji su bili u proveri pozvali su policiju koja je vrlo brzo izašla na teren kako bi zaštitila radnike, kažu izvori iz EPS-a i dodaju da su bili uplašeni za svoj život. Prema saznanjima Žig Infa, EPS-EDB će podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da je nedozvoljeno koristio električnu energiju.

 

(Izvor: ziginfo.rs)

Advertisements

error: